Salut .
Lumea mea : Nu exista case, doar saci de dormit. In loc de scoala, este o sala numita FAVV [ Festivalul Apararii Vacantei Vesnice]. In lumea mea nimeni nu e perfect, uneori fetele au 90-60-90, alteori sunt um pic plinute. Baietii nu sunt pachete mari de muschi. Se mananca doar Milka si cateodata si Poiana . Fiecare detine un mp4 player, nimeni nu se bate pentru nimic, e pasnic. Haine de ultima moda . A da, cel mai important. Mereu prezent montagne rouse, ciocanele si carusele \m/. Si muzica .
Lumea mea :d. Care exista de fapt in realitate
As vrea sa nu mai existe masini Si as crea mai multe spatii verzi, fiecare om care acum este sarac ar avea o casa si o familie bine intretinuta, nu ne-am mai certa pe bani sau pe cine este la conducere, pentru ca ar fi destul pentru toti si am fi egali, asa cum se presupune ca suntem. Mi-ar placea sa existe un lac imens, deasupra caruia sa se afle un leagan maaare pe care sa ma dau impreuna cu iubitul. Vremea ar fi buna tot timpul, iar noptile ar fi ca un spectacol de dans al stelelor cu licuricii. Astfel, fiecare lucru oferit de natura ar fi o binecuvantare DESCOPERITA.
Eu mi'as imagina o lume in care sa nu fie decat soare, si toata lumea sa aiba motoare :X.
Pai lumea mea ar arata cam asa:Toata lumea ar avea mari vile, la mare ar fi pe gratis, pancarea la fel, hoteluri de 20 de etaje, gradini zoologice la persoane in curtile vilelor lor, multa vacanta, fetele superbe, baietii la fel, masini scumpe, parcuri de distractii cu topogane din ciocolata casute din acadele, caprioare si multe animale drept animale de casa, nici o persoana nu e obez, sunt la greutatea potrivita, hainele super ieftine, alocatia de 10 milioane(in bani vechi)salariu de 20.Siongurele locuri de munca sunt cele la care primesti multi bani si nu prea obosesti.Nu exista hoti, batai pentru un anumit lucru.In lumea mea, NIMENI NU MOARE.Chiar daca ai 6000 de ani tot arati super.Si...cam asta-i lumea mea mai sunt multe lucruri, chiar prea multe
LUMEA MEA:ar fi una in care nimeni nu ar avea lipsuri, in care toata lumea s-ar saluta pe strada, parculete pentru copii, parcari pentru toata lumea, si nici un presedinte!
O lume in care jocurile video sa fie lege. Fara sa platim sa fim membri.Totul gratis.Chiar si o vila. Mi-as dori o lume in care fiecare ce vrea si i se indeplinesca.(nu criminalii...)
Lumea mea ar fi una colorata cu lume fericita sau defapt...sa fie copii, copii peste tot sa fim fericiti sa nu avem griji si fiecare copil sa aiba jocul dorit si eu sa fiu copilul suprem
Mi-as dori o lume pe care sa n-o parasesc niciodata dar de care sa nu fiu dependenta
pur si simplu o lume mai desteapta si mai speciala si care sa nu semene deloc cu pamantul...nici macar putin
atunci cred ca va fi senzatia accea de a te mai naste odata
si nu as putea sa o descriu mai larg pentru ca m-as lega tot de aceasta lume...
Lumea mea nu ar fi foarte deosebita de cea reala, insa ar fi cam asa:Mereu soare si frumos afara, pasarile sa cante mereu, fiecare persoana sa aiba o casa frumoasa si prieteni adevarati. Orasele ar fi mai linistite, fara atata poluare si atata galagie, satele ar fi frumoase, curate si asfaltate, locuri de joaca pentru copii peste tot, cafenele, baruri, restaurante, cluburi pentru adolescenti, faleze ca la mare si in oras, Mc Donald-uri la tot pasul, parcuri cu flori si porumbei in fiecare oras(ceva ca cele din brasov si pitesti), peste tot ar exista oameni care asculta muzica, peste tot ar fi muzica(nu neaparat manele pentru ca nu ascult ). Dar cel mai important in lumea mea, oamenii nu ar mai suferi, nu ar trebui sa se certe din orice, ar fi putin mai inalti(imi plac baietii inalti), nu ar trebui sa pofteasca la nimic, fiecare ar fi fericit si implinit in felul lui. Tu cam ce ai vrea sa ai in lumea ta?:X-imi dai fundita?
Lumea mea?
pai... in primul rand nu ar exista scoli! toata lumea ar avea un calculator si un tv (astea nu ar trebui sa lipseasca )
Si... in fiecare zi sa fie obligatoriu sa te distrezi!
Mmm.lumea mea, ar fi ceva asemanator cu paradisul.adica totul relaxant aflata departe de zgomotele, poluorile si rautatile de zi cu zi... O lume cu oameni cu bun simti, egali si politicosi.
Deci : Eu as vrea o lume formata numai din saltele miar place sa fie muzica si sa aiba fiecare om un wii si un ps3. eu sa fiu stapanul.
Liviu4you întreabă:
JustinBiggayBieber întreabă:
Onutzyk întreabă:
Julyly2089 întreabă: