| MihaiMihăiuş a întrebat:

Salut All! Ce lucruri amuzante vi s-au intamplat in viata?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata mea e plina de chestii din astea! Spre exemplu o data am intrat in clasa facand ca o nebuna de genul:Offff, ce viata cruda... dar eu nu am vazut ca profesoara era acolo si colegii ceilalti si toat lumea se uita la mine m-am facut carlig in banca laughing

| Biencush a răspuns:

Toate lucrurile traite pot fi amuzante daca sunt tratate ca atare... Cel mai mult rad atunci cand ma intalnesc cu prietenii si ne amintim de povesti vesele cu noi si despre noi, intamplate cand eram mici si faceam doar pozne...

| Cristea a răspuns:

O faza destul de epica, dirigu era in clasa la 2 pasi de usa si brusc un coleg intra urland in clasa. ceva de gen"AAAAAAAAAAAAAAA" fara sa observe ca dirigu era langa el...restu va imaginati voi

| Libelle a răspuns:

Ma chinui o ora sa ii explic unei colege ceva la romana si in sfarsit ma opresc din vorbit
si o intreb: ``ai retinut mai?```
face ea: ``probabil!``
a fost penala faza...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram in scoala generala aveam un coleg grasut si il chema Soric. Si intr-o pauza o colega ne zice sa ne inghesuim cu totii in el ca sa scoatem "slanina din soric". Si cand se inghesuiau toti mai tare in el, iar o colega tipa la mine: "Hai si tu sa scoatem slanina din Soric!", vine profa pe neasteptate, dar tipa n-o vazuse si ma striga in continuare...