Părinții tăi sunt foarte credincioși.Nu are nici o legătură matematica cu religia.Crezi ca un preot te poate ajuta sa treci la mate?
Nu are vreo legatura cu divinitatea. Pur si simplu n-ai invatat .
Adica, degeaba mergi la biserica si nu inveti, astepti doar sa-ti cada din cer note de trecere,cam greu.
PArintii tai nu sunt batuti in cap, sunt indoctrinati... Majoritatea persoanelor sunt asa. Biserica te prosteste grozav, iar aici nu vorbesc despre biserica propriu zisa, ci despre cei ce "predica" acolo,mai pe romaneste, cei care CERSESC si FURA banii oamenilor prostuti,care sunt oricand gata sa pupe oasele nu stiu carui sfant (macar de ar fi de om, dar majoritatea sunt oase de caini, de cai etc. ).
Nu cred in religie, dar asta nu denota faptul ca n-am credinta mea. E o mare diferenta intre religie si credinta.
IAr chestia cu "ca nu cred in Dumnezeu", asta sa stii ca nu te face ateu, sunt ferm convinsa ca in ceva oricum crezi, ba mai mult decat atat, pana si acei care o tin sus si tare ca sunt ATEI, se bat cu pumnul in piept si-si baga mana in foc ca ei nu cred in Dumnezeu, si aceia cred in ceva, fapt care aduce contariu a ceea ce ei afirma. Sa fii ateu nu inseamna sa nu crezi in D-zeu, sa fii ateu inseamna sa NU crezi in NIMIC. Si crede-ma, toata lumea crede in ceva.
Deci acei numiti "atei" sunt rari, foarte rari, aproape inexistenti.
O sa mergi sa-ti dai corigenta si data viitoare vei sti ca trebuie sa inveti!
N-are nicio legatura biserica cu matematica.
Succes!
DaciaRomania întreabă: