1.Eu nu cred asta.Nu cred ca trebuie sa fi judecat dupa muzica pe care o asculti.
2.Nu suport cuvantul cu M
Ma face sa ma gandesc la grasi fara voce care nu stiu lega 2 cuvinte si vorbesc numai despre masini, femei si bani! Ce ratati!
3.E totuna
1) sa fii satanist inseamna sa faci pact cu diavolul, nu sa ask rock
2)manelele sun cel mai frecvent asculta-te acum,din pacate adolescenti sont prosti,ei nu stiu ca hause ori hio=hop este muzica adevarata.
-manelele sun undeva la mijloc, destul de multi copii le asculta, este undeva egal cu JB(valabil pentru pustoaicele sub 10 ani)
3) nu chiar toti,majoritatea care asculta le place sa fie ei rege ceea ce "in manea predomina",dar exista prrsoane care ask manele de placere, si este adevarat ce pe ele se poate dansa cel mai bine, nu exista petrecere fara manele (doar daca toti membri petreceri sunt rockeri sau asculta un singur gen de muzica)
p.s. as vrea eu funda >; D
1. Unghia a fost taiata
2. Doamne apara si pazeste, de ce iti iese un tentacul din nas?
3. manelar = cocalist
1. De Talenthati
2. Exact. De exemplu, Justin Bieber. E cel mai prost manelist
3. Nu, ei sunt valoroşi
1-Nu toti care asculta, dar cei care se comporta si imita ceea ce inspira muzica.:-ss
2-Nu stiu ce vad copilasii la manele, cand vor fi mai mari isi vor da seama ca e o poluare fonica.
3-Nu toti manelistii sunt cocalari.Eu ascult manele la o petrecere, ca sa pot dansa, asta nu inseamna ca sunt manelista sau cocalar/pitipoanca...NU EXISTA PERSOANA CARE SA NU ASCULTE MACAR O SINGURA DATA O MANEA!
Ciaoo:*
Ciufulici, sunt persoane care aud manele, dar nu le ascultă. De exemplu eu nu pot asculta. Nu ştiu care mă irită mai tare: ritmul total aiurea şi vocea perfect dezacordată sau versurile de-a dreptul stupide. Cât despre a asculta la petreceri...pe mine unul mă dezgustă oamenii care sunt împotriva manelelor dar când se îmbată dansează pe manele. Cât despre muzica rock sunt genuri şi genuri, există chiar şi un tip de rock creştin, deci ar fi o ignoranţă să spui că toţi rockerii sunt satanişti. Cât despre manelişti...treaba lor. Cât timp nu mă deranjează să facă ce vor.
Pai nu e adevarat ca sunt satanisti si manelele=libidinoase si oribidiloase
1. Si eu ascult rock,scumpa mea. si stiu ca nu toti rockerii sunt satanisti. Adica,unii oameni [inculti, desigur] judeca rockerii dupa modul de a se imbraca, de a se coafa, machia, etc. Lor li se pare mai okay sa asculti manele, sa porti tricouri mulate cu 'sigla' ['cum zice puradeii' ] D&G cat o casa si la vedere din care, cu putin noroc, iti mai iese o sunca. Sau li se pare si mai okay sa fii pitipoanca d-aia cu fuste pana-n buci, cu tocuri de 40 cm, cu peruci stridente, tencuiala in 10 straturi pe mecla si chiloti tanga. [ le mai intra-n cur, se opresc pe strada si si-i scot. ]
Asta e parerea mea despre acei oameni : S.U.N.T.E.T.I.N.I.S.T.E. I.N.A.P.O.I.A.T.I.
2. Nu am ascultat in viata mea manele. Ma crezi?
3. Da! Categoric!
Nu toti tiganii poarta bling bling-uri care le atarna sa le spanzure p****e? Nu toti isi fac parul cu 5 tone de gel, ca n-au pe ce altceva sa cheltuiasca bistarii?
Funda?
La prima intrebare mai am un argument : poate ca se crede asa ceva, deoarece rock-ul este un stil de muzica foarte violent, brutal, in care se urla, se dezlantuie lumea. [astea fiind deseori atribuite Dracului]
1. Doar românul vede rockerii sataniști! (Pentru că nu se informează)
2.Eu nu văd nimic, probabil văd dar nu bag de seamă.
3.NU,mulți ascultă melodiile din genul „manele" pentru ritm, apoi mai puțin, pe versuri.De aceea nu sunt toți cocalari/pițipoance dar pentru o aproximatie cam 89, 99% sunt.
P.S: La ce rock vă referiți?
Eu mi-am spus punctul de vedere, despre rock-ul clasic și nu „heavy metal" care este confundat de obicei cu rock-ul cel frumos...
1.In primul rand ca nu este adevarat poti asculta rock si sa nu ai nimic cu Dumnezeu.In al doilea rand mi mi se pare mai urat heavy metalul, da este doar parerea mea si nu baga in seama;].Asa ca nu toti rockeri sunt satansiti. Putini dintre ai sunt.
2.Sunt total de acord. URASC MANELELE! Sunt cele mai ciudate versuri.Nu stiu ce vede lumea la ei.Ce le place nu stiu? _?
3. Posibil//// aici m'ai nimerit chiar nu stiu.Stiu ca multi dintre manelisti sunt rromi si ca, canta foarte prost
grupa nu conteaza:X
1. Eu una nu cred ca rockeri sunt satanisti, nu inteleg de ce lumea spune asa ceva. A fi satanist inseamna a tine cu diavolul, a nu crede in Dumnezeu si nerespectarea poruncilor date de El. Eu nu cred ca rockeri sunt asa, indiferent de aparente, dupa care evident, s-a format aceasta opinie si parere privind rockeri - cum ca ei ar fi satanisti
2. La asta nu stiu sa-ti raspund Fiecare cu gusturile si parerile lui, noi nu trebuie sa le criticam indiferent cat de stupide ar parea. Si eu sunt pe aceeasi lungime de unda ca si tine, nici mie nu imi plac manele : P Deloc! Dar trebuie sa recunosti ca unele manele sunt chiar frumoase si reusite, dupa parerea mea, doar unele.
3. NU, nu toti Cum am zis mai sus, unii au voce si niste melodii, daca le pot spune asa, destul de dragute. Ma gandesc ca te referi la manelele gen,, Guta" nu la cantece de dragoste Alea-s cu totu' altceva
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: