asta va fi in istoria t/a-ului, pai ce naiba!
ma simt atat de prost in legatura cu toate astea, am avut un atac de panica. am luat 3 tablete de antidepresive si m-a vazut mama si m-a certat, acum vrea sa ma duca la psiholog! vorbesc serios, incetati! u r triggering me m8s
http://i.imgur.com/vNJMDjy.jpg
Astazi scriem istoria batrane aceasta zi va fi amintita de TPU ca ziua in care lui copacel iau cazut frunzele
Ma gândesc "Daca totuși ne împăcam, peste ani buni o sa stam si o sa ne gândim la cearta asta care a intrat in istoria T/A si o sa radem de cat de fraieri eram atunci". Mno, eu aia pesimista... Nu cred ca se va termina cu bine.
Chiar ma simt prost...
Crede-ma, o cunosc bine pe Daisy, o sa ii zic 100% intamplarea, desii eu as iesii in - nu vreau sa plece de la T/A.
Ai dreptate, cui ii pasa daca pleaca cineva sau nu. Cui ii pasa daca plec eu, ca cine stie ce-a s fi eu. Mare **** s-a facut din toata treaba asta.
Nu mă înțelege greșit, aceeași chestie se aplică și pentru mine.
Dacă aș pleca, nimănui nu i-ar păsa.
Și nici n-aș vrea asta, nu e ca și cum m-aș duce la război.
Așa că dacă rămâi la Trivia, ești binevenită, dacă nu, treaba ta, n-o să plângă nimeni, crede-mă. (Poate doar MinerX.)
Nu plec de la trivia, ca parca mi-ar parea si rau, dar nu cred ca o sa ma mai implic asa mult, ca dupa poate iar supar pe cineva.
Ce de ani buni? Mereu se intampla penibilitati din astea, dar nu stiu de ce le si dai atentie.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: