| MVRARIVM a întrebat:

Am vrut sa imi trimit cerere de prietenie aici pe TPU. Mai nene happy, stai asa mai nene happy, adica cum adica happy!? Mi-a aparut instantaneu mesajul: "Nu te poti adauga pe tine ca si prieten". Mai nene, happy In viata de zi cu zi Eu sunt cel mai bun prieten al meu! Cum sa nu pot asa ceva si pe TPU? Deci viata bate filmul, oh, pardon..., viata bate TPU-ul?
P.S.: ma scuzati, am formulat mai multe intrebari, dar Dvs. puteti lua in considerare oricare sau fiecare din ele. happy

Răspuns Câştigător
| SabinaQueen a răspuns:

Eu am vrut sa ma ignor singura dar nu, cica ''Nu te poti ignora singura''.
Ce oameni!

9 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Nu vii si tu la T/A? big grin
e frumos aici
dar
trebuie sa fii puternic

| MVRARIVM explică (pentru KamaSutra):

Kama, te rog dezvolta! happy Cu riscul sa par un idiot, te intreb: cum adica sa vin la T/A? Cum si cat de puternic? happy

| KamaSutra a răspuns (pentru MVRARIVM):

Adica sa faci parte din familia noastra de.aici,sa ne cunosti pe toti in parte si sa pui intrebari aici si sa stai mai mult pe.aici happy
Ca sa rezisti aici, ai nevoie de multa forta interioara pentru a nu lua in seama glumele unora de aici(suck, sleep si fabulosu- ei au cele mai proaste glume)
Deci, vii? Haide, esti de treaba happy
Te rog puppy dog eyes

| LePotato a răspuns:

Discriminare!
Rasism!
Nu-i corect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, nu-i normal. Oricum, asta e un lucru foarte trist si nu stiu de ce ai pus intrebarea la T/A. Da-ti o imbratisare si incearca sa treci peste.

| MVRARIVM explică (pentru anonim_4396):

Alexandru, initial am pus intrebarea la conversatii. Dar dupa doua minute, la notificari mi-a aparut mesaj: " intrebarea ta a fost mutata la trivia amuzante". Hai ca te iert. M-ai judecat la repezeala. Ti-o fi trist, dar nu ma pot pune in calea oranduirii TPU.
Acum nu este cazul, dar de obicei imi dau o imbratisare oricand am nevoie. Acum sa ma ierti si tu scriindu-ti ca altii pe strada "incearca sa treaca peste" tinandu-se de mana lu' mamica sau taticu'. Cel putin tu stii la cine ma refer in mod special... happy Trist?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MVRARIVM):

De fapt facusem doar o gluma si chiar nu te-am judecat pentru o intrebare care oricum s-a pus de mai multe ori la T/A, pentru ca nu esti primul care a facut descoperirea asta. Daca tu te-ai simtit atacat si te-ai gandit ca aducand vorba de chestia cu tinutul de mana ma afectezi cu ceva, asta e alta treaba.

| MVRARIVM explică (pentru anonim_4396):

Alexandru, banuiam ca nu sunt primul. Ce vroiai sa fac? Sa "wikipedizesc" prin TPU dupa subiectul asta? Sunt sute de intrebari care se repeta. Si ce daca? Te deranjeaza? Vrei sa moara TPU? happy Lasa mai baiatule sa scrie lumea, sa comunicam, sa ne distram.
Oricum raman placut impresionat de tine si vreau sa ne intelegem bine in continuare. Spor la toate cele bune.
Andrei, la revedere prin TPU!

| BlackArt333 a răspuns:

Asa e... sad Sie u am facut asta si nu m-a lasat...