SI TAIATI
Total Drama, episodul 4, scena 2, dubla 11, taiati.
Foarte bine lucrat. O sa luam oscarul anul asta.
Chiar dacă nu am de ce, eu mă bucur și îmi amintesc de tine de atunci când voiai să te lași și aveai imaginea cu unul dintre anime-urile mele preferate Darker Than Black. Bine ai revenit.
Meh. Nu zic nimic. A inceput scoala asa ca e cam liniste pe aici.
Bine ai revenit!
traiasca cei care nu dorm la ora asta
tu esti dante?
da, m-au debanat, și când nu am ce face m-ai stau și eu p aci bla bla
tu unde naiba te crezi? chestii de genul sa scrii in jurnal inainte de a face sudoku, nu aici, vorbesc serios
penibil. nu-mi place, nu-mi place. nu mi-a fost dor de tine. nu poti sa te atasezi de unele persoane cu care ai purtat 5 discutii chiar atat de mult, astea-s doar chestii de fatada. plus ca cica sunt mai multe persoane de care te-ai atasat. ori nu ai deloc experiente cu prieteniile virtuale, ori minti in tot ce-ai spus mai sus. prieteniile virtuale sunt nimic. deci ori esti fraier ori minti
in plus nu o mai da pe aia cu timpul, ca daca vrei iti faci. mereu exista timp, dar tu alegi sa faci x sau y cu el
in concluzie pleaca
ala bala portocala dar nu m-ai este niiiimeeeeni si braaaavooo esti intr-un fel patetic si romantic si esti Eminescu numai nu Sadoveanu lua-te-ar fanariotii dar imi placi da da, si inca ceva daaaa mai este ceva foarte important la mijloc un intermezzo care nu s-a descifrrrrat inca este ceea ca tu ai ajuns prea tarziu si bla bla bla ca nu mai e nimeni si gaaata dar suntem noooi si totul e bine si haide sa ne jucam si sa fim fericiti si*schimba accentul *... S-a terminat ca nu-i de gluma sa stii ca mi-a fost dor chiar si daca mi-ai comentat numai vreo 2, 3 raspunsuri in viata, mi-a fost dor daaaaa mi-a... deja imi imaginez pe ce nota dai comentariile literare la romana dar nu e important, si bla bla bla si da. Poate cu aparitia ta, preamaritului va mai prinde viata categoria, cine stie. insa cine stie, poate aceste texte artistice sunt doar fațărnicii umplute peste măsura cu romantism alla Eminescu, poate totuși inima ți se va trezi și imi vei comenta ca ma supar (: si da sunt un plagiator si un ipocrit STRASNIC, in numele poporului Aiara dar vad ca am intins-o cu vorba ei bine domnisorule, sper ca esti domnisor ca daca esti domn e rau, paai bine ai revenit indirect la accent circumflex de gradul trei.
Kyile! Ha!
Bine ai revenit, nu ma cunosti, dar se presupune ca am fost tu ceva timp .
Ah, da, nici pana in ziua de azi nu am demonstrat contrariul.
Hidden, btw, incantata.
Eh, in fine, glad you're back.
Vrei sa te imprietenesti cu fata care ti-a furat locul cat ai fost plecat?
Mi-ar face plăcere.
Da-mi fb-ul tau pe privat, sa vorbiiiim, eu is dante
DaciaRomania întreabă: