| NemNUZ a întrebat:

Salut, azi mergeam spre casa linistit cand deodata am vazut un cangur care trecea pe zebra si a fost lovit de un camion care ducea elefanti, din fericire cangurul nu am patit nimic, s-a trezit de pe jos dar cand a vazut ce era acolo a facut infarct si a murit, in fine cel mai important pe partea cealalta a drumului o fata si-a scapat de frica nikia 3310 -ul pe jos si s-a spart, va vine sa credeti?

17 răspunsuri:
| oOSaritaOo a răspuns:

Bine, deci eu încă sunt în şoc. Am citit întrebarea ta de două ori, poate mi s-a părut mie... dar chiar aşa ai scris! Nokia s-a spart... sad

Imposibil! Chiar era un Nokia 3310? Esti sigur ca s-a spart? Mai poate fi salvat!?

| NemNUZ explică (pentru PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik):

Sunt sigur, deoarece s-a auzit ca si cand a fost un cutremur dupa care..., sda sdss-a spart, scuze imi tremura mana cand ma gandesc sad, dar sa nu fim tristi sa ne amintim mereu de el, singurul telefon cu care puteai sa spargi nuci crying

| NemNUZ explică (pentru NemNUZ):

Acum sa fim seriosi, doar s-a spart putin, o sa se regenereze de unde crezi ca a invatat Wolverine meserie?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ramai socat tot timpul te deblochez eu peste 3 ani

| Ashadow a răspuns:

HIIIIIIII deci nu pot sa cred asa ceva... Ai scris nikia in loc de Nokia!

| valentingb a răspuns:

Cand ai spus ca si-a scapat cool ce? ce? ce? :Nokia 3310... oooh!

| NemNUZ explică (pentru valentingb):

Si-a scapat capul pe jos, dar l-a luat, la sters si la insurubat la loc big grin

| valentingb a răspuns (pentru NemNUZ):

Abstract.ce frumos era daca scapa ceva rosu, cu danteluta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data am citit ca o fata s-a scapat de frica.
Pacat de cangur, dar bine macar ca a scapat zebra.

| PopAdrian a răspuns:

Nu imi vine sa cred! Totul pare credibil dar....Nokia s-a spart? :O

| NemNUZ explică (pentru PopAdrian):

Asa ceva nu am vazut in viata mea, inca sunt socat,

| 00AName00 a răspuns:

S-a spart? Nu imi vine sa cred! E imposibil ca un Nokia 3310 sa se sparga.S-a spart pamantul poate.

| Andeuta a răspuns:

Ai o imaginatie fantastica, valorific-o scriind ceva. Poate ca daca in loc de cangur si elefanti era altceva povestea era mai plauzibila. Sau poate era suficient sa elimini infarctul cangurului si te credeam.happy

| NemNUZ explică (pentru Andeuta):

Pai in loc de elefanti am vrut sa pun hipopotami dar erau in concediu sad

| ORDKEO a răspuns:

Nu frate, aici mai exista si oameni normali, iti vine sa crezi?