Cine paște?
Măcar când intru și eu în Paști
S-a scufundat in adancurile pierzaniei, nu are de gand sa mai traiasca mult. Degeaba intri.
Pe tine te stiu. Esti acela care era prieten cu KamaSutra, dar v-ati despartit din motive logice.
(De fapt am intrat acum pe profil la tine ca sa vad cine esti si am gasit chestia asta).
Mi se pare aiurea să fiu recunoscut doar pentru acest detaliu din istoria contului. Și că tot ai adus vorba, eu și RockMetal (KamaSutra) am fost doar amici, neavând de ce să ne despărțim.
Prima data am vrut sa ma leg de intrebarea aia cu cate capuri au baietii, dar mi-am dat seama ca ar suna si mai aiurea.
Întrebarea aia a fost pusă la caterincă. Și decât să te legi de întrebări, mai bine te-ai lega de răspunsuri.
Mi-a fost lene sa intru si la raspunsuri, plus ca dupa parerea mea afli mai multe despre cineva uitandu-te la intrebarile postate decat din raspunsurile date.
Oricum, nu m-am legat cu adevarat nici de intrebarile tale.Era doar asa, ca o gluma.
Nu m-aș îndoi că ai face-o. Pari un băiat de treabă. Dar păcat că puțini sunt ca tine.
Eu pe tine te stiu. Te recunosc dupa poza, nu iti mai stiu genul de raspunsuri, totusi.
Neutru.
E bine de știut.
Obez homosexual
Mercii :3
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: