Esti un semafor defect daca nu dai niciun flash pe verde, macar asa cat sa ciocnesti doua camioane cu miei proaspeti din Turcia intr-o intersectie.
Pe cruce e inghesuiala mare anul asta.Ai concurenta, chiar si eu am incercat o prezicere dar nu mi-a iesit, deci te las singur cu milioane de tigani, nostradami, bunici omizi.
Era fain intr-un fel, ca te puteam tine spanzurat la gatul meu de un lant gigant de aur, ascultandu-l pe Salam si batand cu crucea ta de suport, un preot, un politist si un evreu.
Stiu ca e un inceput de banc sfarsitul asta de text, dar te las sa il continui tu.
P.S. Pastele se apropie acum, sau e doar o injuratura cu ecou in departare, legata de mom plus traditia aia cu co'ie de iepuri? Nu vad gaina frate in peisaj, nu stiu ce ciocnesc astia pe acolo si eu iar sunt confuz.
Treaba asta cu iepurașul mă bagă și pe mine în ceață. Am prins si eu unul odată și l-am ținut vreo 2 saptamani in speranta c'o sa faca niște oua, dar tot ce facea era sa se dea la soramea. Nu-ti zic ca mi-a violat și pisica....care mi-a dat-o bunicul pe patul de moarte. Legat de înghesuiala de pe cruce...am rezolvat deja. Am vorbit cu dom' părinte și mi-a zis ca ma rezolva daca vorbesc si eu la rândul meu cu patriarhul Daniel sa-i faca dezlegare la sex.
Iar azi pe ce ești, pe verde?
Scuze ca îți distrug visele, dar nu ești fata. Ești doar Tudi, Tuci cel gay.
Cine e Tuci?
Tudi*
Ce ma? O.o
Corect e:
Ce ma? ^.^
E vechi O.o, si da.
Soarta
A venit
La poarta sa
Rima aici lipseste
Skgfjsgksjhgseeeeeeeeeeeeee!
Ba tu te-ai îndrăgostit de...Mmmmmmmmmmmmmmmmmmatsumoto al meu din poza de profil? Valea de lângă Rukita.
Nu de poza asta, era alta.
Am vazut eu cum te uiti la Rukita, maine spui ca te-ai îndrăgostit de Tudi.
Te-ai decis mă ce esti?
Cine e Rukita? Sincer nu stiu.
Ruki-Matsumoto Takanori, rockerul meu preferat, tipul din poza de profil. Da logic.
Venerabilul întreabă: