| LoveSleep a întrebat:

Chiar m-a pus pe gânduri tipu' ăla Exchelie și mă simt prost că v-am mințit tot timpul ăsta. Pe el, n-am reușit să-l duc de nas, că îl are prea mic, dar se compensează cu ochii ăia bulbucați... n-are importanță. Faza e că sunt fată, mereu am fost. Știți voi, mă uit la filme romantice și plâng lăsând lacrimile să-mi inunde obrajii palizi de fetiță. Pe data de 30 februarie sunt pe roșu iar pe 31 martie sunt pe galben. Recunosc că îl plac pe Zombălăul iar noaptea visez că îmi roade unghiile de la picioare.
Se apropie Paștele și dacă ați vrea să mă puneți pe cruce aș înțelege. Am o singură dorință: La picioarele mele, puneți și voi ouăle lui Turbox.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un semafor defect daca nu dai niciun flash pe verde, macar asa cat sa ciocnesti doua camioane cu miei proaspeti din Turcia intr-o intersectie.
Pe cruce e inghesuiala mare anul asta.Ai concurenta, chiar si eu am incercat o prezicere dar nu mi-a iesit, deci te las singur cu milioane de tigani, nostradami, bunici omizi.
Era fain intr-un fel, ca te puteam tine spanzurat la gatul meu de un lant gigant de aur, ascultandu-l pe Salam si batand cu crucea ta de suport, un preot, un politist si un evreu.
Stiu ca e un inceput de banc sfarsitul asta de text, dar te las sa il continui tu.
P.S. Pastele se apropie acum, sau e doar o injuratura cu ecou in departare, legata de mom plus traditia aia cu co'ie de iepuri? Nu vad gaina frate in peisaj, nu stiu ce ciocnesc astia pe acolo si eu iar sunt confuz.

| LoveSleep explică (pentru anonim_4396):

Treaba asta cu iepurașul mă bagă și pe mine în ceață. Am prins si eu unul odată și l-am ținut vreo 2 saptamani in speranta c'o sa faca niște oua, dar tot ce facea era sa se dea la soramea. Nu-ti zic ca mi-a violat și pisica....care mi-a dat-o bunicul pe patul de moarte. Legat de înghesuiala de pe cruce...am rezolvat deja. Am vorbit cu dom' părinte și mi-a zis ca ma rezolva daca vorbesc si eu la rândul meu cu patriarhul Daniel sa-i faca dezlegare la sex.

21 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Stiam eu.

"pe 30 februarie sunt pe rosu"- Nasol.straight face

| AirănMeidăn a răspuns:

eu mereu am stiut

| MskDesign a răspuns:

Mai LoveSleep!
Te-ai trezit de vrei ouale lui Turbox?!

| LoveSleep explică (pentru MskDesign):

Mereu le-am vrut, dar n-am avut niciodata curajul sa-i zic.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

rolling on the floor
Iar azi pe ce ești, pe verde? laughing
Scuze ca îți distrug visele, dar nu ești fata. Ești doar Tudi, Tuci cel gay.

Răspuns utilizator avertizat
| TiberiuFasole a răspuns:

Sigur, eu o plac pe Daisuki. Ai ratat 1 aprilie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Ce ma? O.o

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect e:
Ce ma? ^.^
E vechi O.o, si da.
Soarta
A venit
La poarta sa
Rima aici lipseste
Skgfjsgksjhgseeeeeeeeeeeeee!

Ba tu te-ai îndrăgostit de...Mmmmmmmmmmmmmmmmmmatsumoto al meu din poza de profil? Valea de lângă Rukita.

Nu de poza asta, era alta.

Am vazut eu cum te uiti la Rukita, maine spui ca te-ai îndrăgostit de Tudi.
Te-ai decis mă ce esti?

Cine e Rukita? Sincer nu stiu.

Ruki-Matsumoto Takanori, rockerul meu preferat, tipul din poza de profil. Da logic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" La picioarele mele, puneți și voi ouăle lui Turbox." - rolling on the floor
Nasol moment straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minteee... Voi il credeti?
1. Zombalau e fata
2 Tu este Tudor nu Tudorela.
Chiar crezi ca te cred?

Răspuns utilizator avertizat
| BizSinir a răspuns: