Limbajul trivial, ironic şi batjocuritor şi replicile in versuri
Oh, dar cât de interesant.
Da chiar bine zici
Știu că adevărul doare, dar, răspunde-mi și mie la întrebarea asta: ai mai mult de doișpe ani? Nu știu cine te-a băgat pe tine în seamă. Du-te tu și ascultă JB, și Corina, dacă numai atât te duce capul, idem și pentru dom'șoara de mai jos.Nici nu știu de ce se mai miră lumea că trăim într-o țară în care nici juma' din elevi nu au luat bacul sau examenele. Jalnic!
Ce făcuse grav că îşi apăra părerea. Uite,şi mie îmi place "Robotzi".şi? E ceva greşit în asta,am omorât pe cineva, am contaminat pe cineva cu vreo boala, cu ceva.şi apropo, la ce domnişoara de mai jos te refero, sper ca nu la mine
Dar la cine? Știi ce, nu are rost să mă mai complic... Din partea mea te poți și sinucide... Dacă tot vă uitați la ceva pueril, atunci nu mai contaminați categoria t/a, FFS. Cui crezi că-i pasă? Fă-ți și tu un blog, ca alți oameni, dedicat roboților sau whatevăh.
Hmm,mi se pare amuzante toate replicile si prin insemnarile mele chiar am facut o versiune a mea a unui episod roboti.Am tot dreptul sa ma uit la asa ceva că până la urma nu sunt adult, am 15 ani.Cum adică contaminez categoria...gusturile nu se discuta, da?
Ți-am zis, nu are rost să mă mai complic. Ai 15 ani...Are you fu*king kidding me?
Da? pai noui suntem cei mai tari swaggeri sau cum ii numesti tu, belieberii sunt super! asta e generatia noastra, asa stem noi, mai rebeli! si care e problema?
Da ce dracu ai mah cu justin bieber? ce aveti toti cu el? ce v-a facut? n-aveti loc pe strada de el?
Tu zici că ești "swagger". Da ști măcar ce-nseamnă, sau așa, c-o zis ăla? Din partea mea să mergeți toți aștia ce se dau mari, să vă împușcați. Voi nici nu ați renunțat bine la suzetă și sunteți deja "pizdoși".
- Hei, Foca, ai observat că am devenit plictisitori?
- Nu eram deja?
*ba-dum tss*
- *inserts stupid rhyme like "Du-te-n p*cenzură* mea de ungur Că te f*cenzură* până te spânzur"*
- No, da' ce-ai pățit, mă, microbistule?
- Salut Foca.
Pai imagineaya+ti o situatie amuyanta in care sunt implicati cei doi robotei
Scuze,imagineaza+ti
Ana esti din ramnicelu de baraila
Nu sunt din Brăila ci sunt din Targu Ocna, Brăila e nmele meu de familie
'; serios '; incantat'; nu am fost atent
Nu-i nimic, s+au mai intamplat confuzii de acestea
Multumesc