| Holyman a întrebat:

Salut Intrebarea asta o pun pe categoria asta pentru ca este destpre categoria asta!laughing De ce lumea de pe TPU pun intrebari stupide gen:Ceva spus de Relatiftongueutzi asa tare de mi-a cazut parul din nas ಥ_ಥ. Sa fim seriosi numai copii de 4-5 ani rad la asa ceva! Tot ceva spus de Relatif:Ce e dracia aia cu aripi si urechi de iepure de pe capul tau? O_O.Aceasta este parerea mea!

9 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Nu pricep nimic o_O

| Bujîe a răspuns:

Păstreaz-o pentru tine.

| Comy a răspuns:

Daca acum nu intelegi rostul categoriei nu o sa il intelegi niciodata

| VacutzaRoscata a răspuns:

Mergi la dragoste si sex cu oameni ''maturi'' ca tine daca nu iti comvine straight face

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cum ar fi T\A fara intrebari stupide?

P.S: adevaratul T\A e la D\S.

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu ai reusit sa intelegi sensul T/A si nu va sta nimeni sa-ti explice.
Citeste raspunsurile de la intrebarile respective,eventual alte asemenea intrebari cu tot cu raspunsuri si,poate o sa intelegi.
Intre timp,desi asta e parerea ta,asteapta sa fii ridiculazat, injurat etc...
O asemenea intrebare-parere, NU o postezi la T/A.
E interzis.
Aici se face trolling si daca nu stii ce e asta...regret.

| Sabiiiii a răspuns:

Pentru frustratii care n-au auzit de caterinca s-a inventat s/f,go!
Noi punem intrebari stupide dar macar le redactam corect :
lumea pune intrebari nu "pun intrebari", "categoriile se umple".
Si zii mersii ca nu te-au luat la injurat (incă).

SI btw esti in confuzie, nu rade nimeni la intrebari, radem la raspunsuri xD. Daca vrei intrebari nestupide go la s/f, citesti una, si lesini de ras.

Aceasta este pararea mea 2!

Altceva?

| IIII a răspuns:

Păi ce să le facem? Nu putem da copiii afară de aici :p Dacă asta îi distrează pe ei... Ştii, ar mai fi o variantă: dacă se plictisesc ar putea întreba şi „Oare de ce am ochi?" laughing doar ca sa-i înjure una lume şi să îşi facă şi ei de lucruwinking

| Holyman explică:

Inca ceva categoriile Comics si T/A se umple de asemenea intrebari sau raspunsuri stupide! Va rog este doar parerea mea si nu vreau critici etc.