| asdffghjjkl a întrebat:

Salut la toti! O prietena de`a mea merge in tabara si vrea sa ii faca o farsa la o fata. Vrea sa o faca sa faca pipi pe ea in timp ce doarme Dar nu stie cum. As dori cat mai multe idei, dar sa functioneze

8 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Sa-i spuna in soapta la ureche, de mai multe ori, "Pisa-te ca vine trenu`!

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna!laughing este cam greu daca e grea de somn puteti sa umpleti un balon cu apa si sa il puneti exact sub fundul ei sau sa o gadalitihee hee uni face pe ei de la chestia asta.laughingdaca vrea sa mearga la wc sa fie mereu ocupat happy
nu prea am idei dar faza ca gadilatu am incercat-o eu si tipa a facut pe ea laughing

| Nicolelenaa a răspuns:

Sa o faca sa nu se duca la baie seara si noaptea sa ii bage mana intr-o cana cu apa rece

sa stii ca merge
am mai facut farsa asta tongue big grin

| asdffghjjkl explică:

O sa dau fundita dupa ce vine din tabara si imi zice cum a facut laughing

| asdffghjjkl explică:

@Marijuan, daca nu ai nici o idee mai bine taci happy Si faza e ca fata aia se da mare tot timpul ca are bani chatterbox asa ca merita!

| Marijuana a răspuns:

straight face ce idee tampita si de prost guststraight facesa-i faca si ei cineva tot asa sa vedem cum se simtestraight face

| Marijuana a răspuns:

Din cate stiu pe TPU esti liber sa-ti spui parerea asa ca NU VREAU SA TAC! Ce o sa faci? Pishu p tine?laughing)))

| Anonimusus a răspuns:

Aaa. ff simplu cand doarme ii bagi mana in apa calduta...si o sa mearga...am incercat`o pe verisoarameawinkinglaughingrolling on the floor