| UnOmModest a întrebat:

Salut lume! Daca ati ramane blocati intr-un WC, care ar fi primul lucru care v-ar trece prin minte? Si cum ati proceda ca sa iesiti? laughing
Funda pentru cel mai "interesant" raspuns! big grin

26 răspunsuri:
| ioanamaria56 a răspuns:

M-as gandi sa fac ce am de facut daca am nevoie si pun pe telefon cea mai urata manea din lume. Dupa aia le spun oamenilor ca daca nu ma elibereaza dau mai tare si ca o voi reda de 100000 de ori. Daca nu merge pun colajul cu cele mai urate manele din lume si ii sacai cu manelele. Daca tot nu merge sparg usa si dupa aia ii pedepsesc pe oameni ca nu mi-au dat drumul cu alte manele. laughing))))))))

| Ashadow a răspuns:

Primul lucru care mi-ar trece prin cap: "Ducetiva-n Tot mai sus cu incuietorile voastre de Lolipop facute cand va era pohui".
Ca sa ies as sapa un tunel pana la sectia de politie si le-as spune ca m-am blocat acolo, apoi m-as intoarce si as astepta sa vina sa ma salveze.

| W3R4 a răspuns:

"Ajutooooor! n-am hârtieeee!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urata situatie.as apela la un prieten care sa cheme ''descarcerarea''laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scot rezervorul și sparg ușa cu el.
Dacă nu merge chem pompierii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As scoate clanta si as baga penisul pe gaura clantei, poate ma aleg cu un oral... ceva, sper sa nu vina un caine vagabond sa imi manance carnatul crying.
P.S. Ai spus ca vrei sa vezi daca avem imaginatie si am dat un raspuns amuzant, nu am vrut sa vorbesc urat, scuzati-ma!

Răspuns utilizator avertizat
| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

M-as caca in WC de frica. Apoi... as striga: N-am hartie! Dupa, ma voi pune pe cantat Cai verzi pe pereti simaica-mea ma va auzi si-mi va da drumul. Ori sun la desfundari incuietori! laughing

| umbrax a răspuns:

Sparg usa

| Niklauss a răspuns:

As bate in usa ca disperatu si as striga dupa ajutor ca nu mai am minute de 2 luni si mi lene sa imi reincarc

| GiAnca a răspuns:

Buna intrebare. thinking
Bine ca ai postat-o, ca la ce incuietori avem la scoala, e foarte posibil sa raman blocata.
As incerca sa sparg usa.

| Niklauss a răspuns (pentru MIRUNAmyra):

1. de unde iei tu bazuca
2. nu poti sa o ridici
4. daca ai trage ai muri
5. sunt sigur ca nu ai observat ca nu am scris 3

| ErrorFound a răspuns (pentru Niklauss):

E simplu Bazooka o scoti din bazinul WC.Cine nu are o bazooka in bazinul WC?
Si nu mori ca trece prin usa racheta laughing

| MIRUNAmyra a răspuns (pentru Niklauss):

1Ai putina imaginatie 2 sunt mai puternica decat crezi(totusi la judo de 1 an) 3 nu exista. 4.sa mori tu? nu ma cunosti...5 m-ai spionat!

| MIRUNAmyra a răspuns (pentru ErrorFound):

Pai daaa.

Imaginatia nu iti foloseste de loc daca te blochezi in WC. tare as vrea sa vad de unde ai tu o bazuca.

Din sertarul de sus din stanga, evident tu nu ai o bazuca in sertarul de sus din stanga? Si ba da, iti foloseste, logic.

Asa deci da stiu tare nu?

Da-mi atunci o poza cu tine cu ea in mana

Asa as face, dar mi-a confiscat-o mica-mea, a spus ca nu este frumos sa omor omenii care se uita urat la mine pe strada.

| UnOmModest explică:

Bravo tuturor happy am vrut sa vad daca aveti imaginatie.
Nu m-ati dezamagitwinking

| DesireMaria a răspuns:

Sun la politie si le spun ca am ramas blocata in WC. Le mai spun si sa vina cu SMURDUL ca nu mai am oxigen laughing

| OxyAndrei a răspuns:

As canta o melodie de-a lui Justin Bieber, asa sigur vine cineva sa darame WC-ul si eu scap big grin

| BombonikS a răspuns:

M-as sinucide cu apa din veceu. laughing

| LATO666 a răspuns:

De obicei am telefonul cu mine.Si ascult Fuego-Impodobeste mama bradu. Poate vine unu si sparge usa. Daca nu merge sun prietenii.Dar poate nu o sa raspunda.In cazul asta o sa mananc hartie in caz ca imi este foame.O sa beau din WC in caz ca imi este sete.Si in caz ca sunt deprimat las un mesaj pe facebook si ma sinucid.PS.Tot ce am scris mai sus este scris in gluma.

| AnaMariaMei a răspuns:

Colega mea a ramas blocata in ora de sport (cu diriga) da din fericire nu stiu de ce colegele mele se duc mai multe la baie (mi s-a stricat cacatu de tastatura de nu pot sa pun virgula) oricum au auzito si au scos-o le dedesubt