anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Eusebiu, am 9 ani si sunt in clasa a 6-a. Imi puteti spune si mie cate gauri are o fata?

27 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

3 în fiecare ureche. smug

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Conteso! Daca esti asa "basteapta" de-ai reusit ca, in 3 ani sa faci 6 clase, stii si cate roti are vaporul, nu numai inventarul gaurilor! laughing

| anonim_4396 explică (pentru ardnaxur1961):

Pentru cei care nu ştiu: Nu sunt CrucifiedCountess de pe TPU, abia am aflat şi eu de ea acum 1 lună sau două, nu că i-aş fi copiat numele sau ceva gen, numele ăsta mi l-am pus şi eu prin vara lui 2013, iar eu sunt de-aici din 2010, iar CrucifiedCountess din 2009. Punct.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nicio problema! asta nu schimba cu nimic raspunsul, ci doar modul de adresare. Nu e cazul sa te sifonezi asa de rau. E un risc pe care ti l-ai asumat neverificand daca username-ul pe care ti l-ai ales nu exista deja pe site, intr-o forma sau alta.

| zurick a răspuns:

Ai intampinat probleme?

| suităr a răspuns:

Nouă ani și clasa a 6-a?
Uă.

| anonim_4396 explică (pentru suităr):

Azi e ziua lui Cristos ♥
www.tpu.ro/lamultiani/

| suităr a răspuns (pentru anonim_4396):

A'păi spune-i la mulți ani.

| PedoBarbie a răspuns:

7.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma numesc tepelus si am un raspuns. femeia este o mare gaura ea insasi.este o fantana a plaserilor, ori mare gaura spre iad.deci ai grija ma eusebiu sa nu cazi, ca in amandoua cazurile; suferi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cate vrea:
https://www.google.ro/......ps?/search

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai are mai multe, pe una se bese (gura), pe una vorbeşte (curu'), si mai e una, care cam pute uneori.

| AnimatedSignature a răspuns:

69

| DoriKat a răspuns:

Tot rata ai ramas... o fata are cate gauri vrea eatonguetongue

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Are destule, mai ales daca e ciuruita de gloante

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Are o gaura neagra.

| SlєndєrGirL a răspuns:

. daca esti asa inteligent de ai inceput gradinita de cand te-ai nascut ar trebui sa stii de esti asa inteligent

| anonim_4396 explică (pentru SlєndєrGirL):

Am dublă personalitate, când una din persoanele din mine doarme, cealaltă e trează. Acum Eusebiu doarme, iar Alexandra e trează. Acum te-aş ruga să-mi vorbeşti la feminin, de aceea mi-am afişat şi sexul pe profil ca să n-aveţi dubii: http://www.tpu.ro/utilizator/aaljwf

| SlєndєrGirL a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai uitate si tu sa vezi gaurile si dupa ii zici lu eusebiu

| SlєndєrGirL a răspuns:

Răţoiule

Lăsând toate glumele deoparte, sunt fetiţă cu fundiţă şi punct.
Ştiu că ar fi fost mai mişto dacă aş fi fost băiat, toate fetele s-ar fi îndrăgostit de minesmug, da nu-i bai, că nici prea singură nu sunt (zic aşa din "hipo-doza" mea de pesimism, actualmente; deci să zicem că azi şi ieri sunt zile cam perfecte).

| SlєndєrGirL a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe langa fundita ai si punct? laughing mai esti si foarte modestă

Poate acum modestă, dar în alte zile nu.
Modestă, romantică, obsedată de pisici = femeia perfectăsmug

| MariaMarya85 a răspuns:

M-ai facut sa rad! rolling on the floor Cum sa fi clasa a 6-a la 9 ani? Daca calculam, parintii te-au dat la scoala la 3 ani! Ce stupezenie de intrebare! Eu am 9 ani si sunt clasa a 3-a! A 6-a trebuie sa fi la 12 ani, nu la 9! La 9 trebuie sa fi a 3-a! rolling on the floor)! Doamnee cat am ras!
Sunt fata si eu am 100000 gauri da funda aia odata hai pa copil chinuit dat la scoala la 3 ani rolling on the floor)

| Therraex a răspuns:

Organul genital feminin are doua canale.
Primul, cel de sus este meatul urinar care leaga vezica urinara de mediul extern si prin care se realizeaza mictiunea (adica eliminarea urinei).
Al doilea canal leaga vaginul de mediul extern (locul ala de unde ai iesit tu); adica ''intrarea vaginului'' pozitinat sub meatul urinar la 1 - 2 cm.
Himenul este tesutul care inchide partial intrarea vaginala (pozitionata sub meat).
La toate acestea excludem sfincterul anal.
Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. Si intrebarea e pusa la categoria gresita.
O zi buna.

| คภ๔гє a răspuns:

1.Ciudat nume o.O 2.Cum de? 3. Dpinde, poate e emo! :p

| andreip3c a răspuns:

O femeie are 1001 de gauri. Nu ai citit cartea 1001 de nopti? la o femeie trebuie sa ii bagi in fiecare noapte cate un deget intr-o gaura, pana ai acoperit toate cele 1001 de gauri