| Digital112 a întrebat:

Salut, peste cateva zile implinesc 7 anisori, ce cadou trebuie sa-i cumpar invatatoarei?

35 răspunsuri:
| LaurD3athAng3l a răspuns:

Multi inainte mai bine se strang parintii la toti elevii din clasa si ii cumparati un lantisor ceva puneti cate 10 lei si ajunge pentru un buchet de flori si un lantisor sau un bibelou.

mira
| mira a răspuns:

Daca este ziua ta trebuie ca tu sa primesti cadouri. Poti sa cumperi o cutie de bomboane din care sa-i servesti pe toti colegii tai inclusiv pe invatatoare.

| TheRealDaniel a răspuns:

Ma mir ca-l credeti laughing) esti pus pe farse ma? este ziua ta si-i cumperi cadou invatatoarei? troll fratilor, trezitiva laughing

| Lisiele a răspuns:

Acum am inteles chestia aia cu tarile de la care ne-am luat de par.Pt ca abia acum am inteles ce fel de raspunsuri dai.Ce noroc cu intrebarea ta V_V

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cumpara-i un pachet de tigari si serveste-o cu ceva tarie. Se va bucura enorm daca bei si tu.

| Ibrahimovic a răspuns:

WTF, frate, la 7 ani ma jucam cu masinile, inca, nu aveam cont pe TPU. Lol, probabil e doar o farsa. happy

| Digital112 explică (pentru Ibrahimovic):

Nu e

| DNSK a răspuns:

IQ-ul e 7. nu varsta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lisiele):

laughing mi-ai citit gandurile cu ultimele 2 propozitii

| Digital112 explică (pentru anonim_4396):

Dar ce fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum nici 7 nu ai, cont ai de 4 ani, vezi tu sa nu intri de la 3 ani aici, dar paana la buletin mai ai oricum mult, asa ca... pune intrebari calumea si tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Digital112):

Daca intr-adevar e ziua ta ia o cutie de bomboane si gata, daca vor mai mult sa isi cumpere

| Lisiele a răspuns (pentru anonim_4396):

Are o intrebare noua astazi
http://www.tpu.ro/timp-liber/chestionar-demonstrati-funda/
O_O
Si tu care te asteptai sa-ti asculte sfatul :)

Multumesc mult pentru ca, crezi ca sunt mai mare,
Deci, cumpar bomboabe pentru colegi, dar doameni invatatoare ce sa-i duc? ca dansa este mai ''rotunda''

anonim_4396

Asta nu o stiai despre mine, daca zic ceva nu am asteptari sau pretentii ca alti sa asculte. cum i-as spune unui betiv sa numai bea dar el tot bea, de ce mas simte "tradat", nu sar merita
eu ma simt bine ca am zis, restul... pe cine doare

anonim_4396

E ziua ei sai duci cevA? nu

Daca ma bate ca nu-i duc nimic?

Nu aveam cum sa stiu asta despre tine pentru ca suntem cunostinte doar de cateva raspunsuri.N-am spus pe bune aia cu sfatul, era o gluma rezultata de la intrebarea lui digital.

anonim_4396

rolling on the floor ------- glumeam, nu esti amuzant deloc. o las balta, ciao

anonim_4396

Eu chiar am crezut ca e ziua lui, dar se vede ca e pus pe poante, asa ca ma duc sa imi inec nepasarea in serbeturi

O sa te ingrasi (((*-*))) de la serbeturi.

Nu inteleg ce ai (aveti) cu intrebarea mea, nu mai am voie sa cresc sau ce?

anonim_4396

Merge merge, la intaltimea mea oricum imi mai trebuiesc vreo 5 6 kg

Nu-i bine sa te ingrasi nesanatos, trebuie sa ai masa musculara daca esti prea salab

| Lisiele a răspuns (pentru Digital112):

Uite cine da sfaturi? O_O o persoana de"7 anisori" care a dat in mintea copiilor.

| Digital112 explică (pentru Lisiele):

Mi-a scapat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara-i un peluche, va fi foarte fericita si isi va aminti de ziua in care aveai 7 anisor si te jucai cu papusele, ah, scuze, cu ursuletii :D
Apropo, ai grija de ursulet ca nu cumva sa ajunga asa:
http://media.gadgetblog.it/u/usb/usb_pen_drive_peluche.jpg
Daca ai grija de el iti va umple carnetul cu 10+ donsoara;)

| Musca69 a răspuns:

Sa ii ei o pereche de chiloti cu ata in fund si un sutien sexy:*

| CocoMexii a răspuns:

Invatatoarei ii poti darui o ciocolata, de obicei asa se face happy iar colegilor le dai bomboane.La multi ani pentru cand va fi ziua ta! :*