Multi inainte mai bine se strang parintii la toti elevii din clasa si ii cumparati un lantisor ceva puneti cate 10 lei si ajunge pentru un buchet de flori si un lantisor sau un bibelou.
Daca este ziua ta trebuie ca tu sa primesti cadouri. Poti sa cumperi o cutie de bomboane din care sa-i servesti pe toti colegii tai inclusiv pe invatatoare.
Ma mir ca-l credeti ) esti pus pe farse ma? este ziua ta si-i cumperi cadou invatatoarei? troll fratilor, trezitiva
Acum am inteles chestia aia cu tarile de la care ne-am luat de par.Pt ca abia acum am inteles ce fel de raspunsuri dai.Ce noroc cu intrebarea ta V_V
Cumpara-i un pachet de tigari si serveste-o cu ceva tarie. Se va bucura enorm daca bei si tu.
WTF, frate, la 7 ani ma jucam cu masinile, inca, nu aveam cont pe TPU. Lol, probabil e doar o farsa.
Daca intr-adevar e ziua ta ia o cutie de bomboane si gata, daca vor mai mult sa isi cumpere
Are o intrebare noua astazi
http://www.tpu.ro/timp-liber/chestionar-demonstrati-funda/
O_O
Si tu care te asteptai sa-ti asculte sfatul :)
Multumesc mult pentru ca, crezi ca sunt mai mare,
Deci, cumpar bomboabe pentru colegi, dar doameni invatatoare ce sa-i duc? ca dansa este mai ''rotunda''
Asta nu o stiai despre mine, daca zic ceva nu am asteptari sau pretentii ca alti sa asculte. cum i-as spune unui betiv sa numai bea dar el tot bea, de ce mas simte "tradat", nu sar merita
eu ma simt bine ca am zis, restul... pe cine doare
Nu aveam cum sa stiu asta despre tine pentru ca suntem cunostinte doar de cateva raspunsuri.N-am spus pe bune aia cu sfatul, era o gluma rezultata de la intrebarea lui digital.
------- glumeam, nu esti amuzant deloc. o las balta, ciao
Eu chiar am crezut ca e ziua lui, dar se vede ca e pus pe poante, asa ca ma duc sa imi inec nepasarea in serbeturi
Nu inteleg ce ai (aveti) cu intrebarea mea, nu mai am voie sa cresc sau ce?
Merge merge, la intaltimea mea oricum imi mai trebuiesc vreo 5 6 kg
Nu-i bine sa te ingrasi nesanatos, trebuie sa ai masa musculara daca esti prea salab
Uite cine da sfaturi? O_O o persoana de"7 anisori" care a dat in mintea copiilor.
Cumpara-i un peluche, va fi foarte fericita si isi va aminti de ziua in care aveai 7 anisor si te jucai cu papusele, ah, scuze, cu ursuletii :D
Apropo, ai grija de ursulet ca nu cumva sa ajunga asa:
http://media.gadgetblog.it/u/usb/usb_pen_drive_peluche.jpg
Daca ai grija de el iti va umple carnetul cu 10+ donsoara;)
Invatatoarei ii poti darui o ciocolata, de obicei asa se face iar colegilor le dai bomboane.La multi ani pentru cand va fi ziua ta! :*
anonim_4396 întreabă:
Dontspeek întreabă:
Venerabilul întreabă: