| hândel a întrebat:

Salut.sint baiat din rominia de 3spre10 ani de la tara si ma chia-ma mihai la iel si nu stau mult. vreau sa intreb ca care de citeva saptamini am mancarime la corp si cind m-a scarpen se adune ceva negru sub unghi. e boala de pele? n-am funda acum cand primesc va dau daca m-a ajutati cu sfat. tenkiu veri maciwinking

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Taie-ti unghiile si n-o sa se mai vada.
Ah...si inca un sfat prietenesc. Stii ca exista asa, o chestie fara culoare, fara gust, fara miros. I se spune apa si unii fraieri o beau. Fii tu baiat destept si incearca sa dai cu chestie din asta pe piele. Sa vezi cum se duce negreala si mancarimile. E ca o vraja, asa. laughing

16 răspunsuri:
| hândel explică:

Ups! Am incurcat conturile. laughing

| Emma :* a răspuns:

Ce ma amuzarolling on the floor
du'te frate si mulge vaca!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Buna. Scuza-ma ca nu pot sa rad la gluma asta a ta. E depasita. Dar daca tot vrei sa iti raspund la intrebarea asta care tie ti se pare amuzanta; Ceea ce ai tu pe corp se numeste jeg.

pa, pa.

| leona_3807 a răspuns:

Pai ceea ce se aduna sub unghii se numeste jeg, si daca esti la tara incalzeste-ti apa la soare daca nu ai cada sau boiler si spala-te frate ca faci rapan ca la porci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitări, tocmai ţi-ai făcut contul de râs!

Se pare că nu eşti atât de inteligent dacă pe alt cont pui asemenea întrebări!

| Kikyo_2930 a răspuns:

Doamne. m-a bufnit rasul cand am citit laughing

E o gluma nu? Sper ca nu vorbesti serios cu mancarimea si negrul de sub unghii. rolling on the floor

| Daiana_1431 a răspuns:

Daca tie ti se pare amuzant inseamna ca este grav. Nu incerca sa mai faci chestii de genul asta

| Bafana a răspuns:

What? Prietene vorbestemi in romana te rog.

| Roby67 a răspuns:

Dupa ce ai spalat pielea, nu uita ca negrul ala de pe dinti nu poti sa il barbieresti, ci trebuie spalat. Te-am ajutat? Mai pleigerwinking

| Barajag a răspuns:

Mai biatule, ceea ce ai tu, se numieste "Rapan". Dutie la iel si spune-i sa ti lase in pace. Spala-te cu apa de ploaie, ai destula, slava domnuluihee heeBafta!

| DaftPunk a răspuns:

Se vede ca esti de la tara ca nu sti nimic nici engleza ai o gramada de greseli de scriere si nu se scrie tenkiu veri maci. du-te si mulge vaca cum spune si emma laughing rolling on the floor

| Hombre a răspuns:

Dragă pretine de 3 spre 10 ani si eu sint de la tara si tot din ronimia de 10 spre 3 ani si la fel am si eu mancarimi da in cur si mă scarchin rau de tot si zic că să facem schinb dă mancărimi ca moi plictisit de-a mea si vreau alta ecsperinta dă mincărime. Fundă nu vreau ca am doua una in cap si una in chiept si nu stiu unde să mai pun. Al tau camarad si pretin dă mancarime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragule, nu-ti face probleme, e o platosa, o pavaza impotriva a orice te-ar putea atinge...nu te simti putin...intangibil?hee hee

| Seвi a răspuns:

In primul rand invata sa scriiwinking in al doilea rand E JEG fa un duswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SimPlu: fa-ti baiehappy Sper ca te-am ajutatlaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Da, e o boală de pele care se numeşte murdărie acută laughing. Şi nu mai greşi conturile data viitoare laughingrolling on the floor.