Salut.
1.Sunt 2 oua.
2.Pestii nu se ineaca.deci 5.
3.Salut,nu poti zice -28Deci e normal ca mama nu poate avea mai putini ani de cat fiul ei.
4.Phill zici nu? nu e vorba aici despre el, deci nu poti determina varsta.
Foarte frumoase intrebarile, si de bun gust.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Bravo! Dar auzi. De ce ai zis salut la intrebarea 3?
Nu stiu cum s-a lipit acolo, cred ca am apasat copy nu stiu exact, nu trebuia sa fie acolo.
Multumesc.
1. 2 oua
2. 5 (pestii nu se pot inneca )
3. mama nu poate fi mai mica decat fiul
4. 20 de ani (nu sunt sigura)
1=corect! (v)
2=corect! (v)
3=corect! (v)
4=gresit! (x)
Nota ta: 7 (constientizand ca din fiecare greseala se scad cate 3 puncte)
1. 2
2.Pestii nu se ineaca.
3. E imposibil ca mama sa fie mai tanara decat fiul.
4. De unde pusca mea sa stiu?
1=corect! (v) - Explicatie: Pai, cand am zis: ''sunt 2 oua galbene si 2 rosii'' la cuvantul ''rosii'' m-am referit la tomate!
2=corect! (v) - Explicatie: Pestii nu se inneaca.
3=corect! (v) - Explicatie: Nu e posibil ca un parinte sa fie mai mic la varsta decat copilul sau.
4=corect! (v) - Explicatie: Nu ne spune nimic despre varsta lui Phil, chiar daca Liviu are 10 ani si Raluca 15, aceasta a fost o capcana! Nota ta:10(constientizand ca din fiecare greseala se se scad cate 2 puncte) PS: Indiferent de ce nota ai luat, fie ca 2 (cea mai mica), nu trebuie sa te superi, deoarece este doar un site!
Ce smecher sunt. Gata, ma duc la olimpiada de logica acum
Daa
1. 2oua
2. 5pesti
3. 14 ani ( le-a infiat )
4. 20 ani (din 5 in 5 )
Funda si/sau spunem cate am gresit.
1=corect! (v) - Explicatie: Pai, cand am zis: ''sunt 2 oua galbene si 2 rosii'' la cuvantul ''rosii'' m-am referit la tomate!
3=gresit! (x) - Explicatie: Nu stiam ca e posibil ca un parinte sa fie mai mic la varsta decat copilul sau.
4=gresit! (x) - Explicatie: Nu ne spune nimic despre varsta lui Phil, chiar daca Liviu are 10 ani si Raluca 15, aceasta a fost o capcana!
Nota ta: 6 (constientizand ca din fiecare greseala se se scad cate 2 puncte)
PS: Indiferent de ce nota ai luat, fie ca 2 (cea mai mica), nu trebuie sa te superi, deoarece este doar un site!
Chiar e atat de greu? La 20 de raspunsuri gresite va zic eu raspunsurile, dar mai asteptam inca 10 raspunsuri
Chiar daca am dat deja funda, mai astept raspunsuri! Cele corecte primesc voturi la folositor + inteligent!
Salut, pai sa vedem:
1. patru oua
2. In mod normal ar trebui sa ramana 3 daca nu au murit deja acei 2... ( sunt 5 in continuare).
3. 56 de ani are mama.
4. In mod normal si logic ar trebui sa aiba 20 de ani.
Sper ca team putut ajuta O zi faina in continuare. Succes. Funda? multumesc.
Ai gresit la 1 2 4
Scuze am gresit la 1 3 4
1. 2 oua galbene +
2 oua rosii
= 4 oua
2. Pestii nu se pot inneca.
3.Este imposibil ca mama sa fie mai mica la varsta decat fiul ei.
4.Este imposibil de aflat cati ani are Phil din moment ce nu este vorba de el in problema.
Dar nu prind nici o smecherie la prima problema.
Funda?
Pai... 1. Sunt 2 oua;
2. 5 pesi deoarece pestii nu se ineaca;
3.Cum are mama de 2 ori mai PUTINI ani decat fiul?!;
4.Cine e Phil?
FUNDA?, de fapt, mai intai, e corect?
1 Pot fi mai multe oua
2 Pesti nu se ineaca
3 mama nu poate avea mai putini ani decat finl sau
4 Nu putem sti cati ani are Phil.
1=gresit! (x) - Explicatie: Pai, cand am zis: ''sunt 2 oua galbene si 2 rosii'' la cuvantul ''rosii'' m-am referit la tomate!
3=corect! (v) - Explicatie: Nu e posibil ca un parinte sa fie mai mic la varsta decat copilul sau.
4=corect! (v) - Explicatie: Nu ne spune nimic despre varsta lui Phil, chiar daca Liviu are 10 ani si Raluca 15, aceasta a fost o capcana!
Nota ta: 8 (constientizand ca din fiecare greseala se se scad cate 2 puncte)
PS: Indiferent de ce nota ai luat, fie ca 2 (cea mai mica), nu trebuie sa te superi, deoarece este doar un site!
3=gresit! (x) - Explicatie: M?! Cum ai gandit? S-a spus ca varsta mamei este mai MICA de 2 ori decat varsta fiului... Lamureste-te aici: Mama are de 2 ori mai putini ani decat fiul sau, care are 28. Cati ani are mama?
4=gresit! (x) - Explicatie: Nu ne spune nimic despre varsta lui Phil, chiar daca Liviu are 10 ani si Raluca 15, aceasta a fost o capcana!
Nota taconstientizand ca din fiecare greseala se se scad cate 2 puncte)
Julyly2089 întreabă: