Păi pot să comentez pentru că eşti penibilă când dai stupid la fiecare răspuns şi cât de proastă să fi să pui întrebarea aici fără să-şi bată joc cineva de tine?
Mai întâi pune-ţi creierul în funcţiune şi abia apoi poţi comenta ceva despre mine.Guriţa mică.
De pe mahala lol?! Păi normal că, comentez când te văd aşa. Nu te uiţi cât de PENIBILĂ eşti când te lauzi că ai luat nu ştiu ce c*caturi de diplome şi premii? Pfff mă şi interesa.
Uită-te la anii tăi şi după vorbeşte cu mine, pân' atunci shhh.
@Sărmăluță ce legatura are poza mea cu intrebarea mea? Si nu am inteles de ce sa mi-o schimb?
Si @Musique ai grija nu ma face biberonista ca eu il urasc pe acel gay deci nu ma introduce in categoria biberonistilor
@cŔiiŞiŢopăilă ca tu vai ce desteapta esti cand o sa ai tu la sfarsitul clasei a treia 23 de premii si in 4 ani 100 de diplome mai vorbim da pana atunci taci
si @Bya132 am zis ca stiu unde trebuie da la jocuri pc/online nu primesc raspuns si apoi sunt libera sa pun intrebarea unde vreau
@cŔiiŞiŢopăilă mai comentezi mult? raspuns:da inseamna ca esti un/o barfitor/barfitoare si nu ai minte si apropo eu tac doar acnd imi spune mama, bunica, tata si bunicu nu cand imi spune un om din mahala (adica tu)
@Sărmăluță de unde stii tu ca sunt curva? Ai fost sa tii lumanarea?
Si ca sa stii nu am fost violata si nici macar nu am iubit si rochia nu e de baba daca tu asa o vezi iti trebuie ochelari plus ca poza e de cand eram in clasa I.
Cat despre cine imi raspunde nu e treaba ta si am voie sa pun intrebarile unde vreau si cand vreau.
Ca tu ce frumoasa erai asa? tu erai next top model nu? da da erai atat de frumoasa cat e just in biberon si cealalata tu ai luat atatea premii? alea conteza nu ca ai tu nu stiu cati ani si ca esti o comentatoare si jumatate
Taci tu frumoasa pamantului si desteapta poporului.nu mai comenta atata ca se usuca gura.si hai pune la profil o poza cu tine ca as vad si eu cat de next top model esti tu a si sa stii ca mumie este mama ta si tatal tau care au facut un copil fara pic de creier si hai gata cu insultele la culcare sau pune burta pe carte si invata
Nu imi pun mintea cu tine daca ai fi asa desteapta cum te dai nu ai injura ca o si cred ca stii si tu ce vreau sa zic.Mai taceti odata am pus o intrebare la o alta categorie care e problema voastra? nu am asasinat pe nime plus ca oricum va pierdeti timpul comentand ca eu si asa nu iau in seama prostii ca voi
Proasta esti tu ca mama nu este deoarece unu la mana e profesoara si doi la mana nu ea a facut un copil dus cu pluta pe Nil sa stii
Du-te tu da de unde stii? Si adica esti curioasa sa iti dovedeasca ca e profesoara iti voi da o problema grea de mate doar sa imi zici pe ce clasa esti si atunci vei vedea cat despre poza e poza mea modificata*(pana si modificata arat super)
Julyly2089 întreabă: