Si dimineata te trezesti in pozitia caprei cu pantalonii jos si motanul langa tine gafaind si foarte obosit
Păcat că-s junior și încă nu te pot raporta.
Am zis ceva gresit?
E rau motanul.mi-am imaginat ce e mai teribil
Am doi, fioroși cu oamenii dar când vine vorba de Mițu sunt ținuți mereu în șah mat, îi bate de-i usucă
Nu-i asa sigur. Mata pe care o avem (de fapt nu-i a mea deloc, pentru ca nu imi plac pisicile) cauta cearta de cate ori are ocazia cu cainele meu. Bine, are noroc ca el nu-si pune mintea cu ea.
Eu zic că invers s-a demonstrat stiintific ca pisicile sunt considerabil mai inteligente, mai agile etc... sa nu mai vorbim de faptul ca pe cand eram copil(perioada cand aveam intre 7 si 15 ani) am avut cateva pisici la curte, una din ele de exemplu Pufina a trait foarte foarte mult, undeva la 23 ani ceva de genul parca chiar 25, si cand iesea in cartier in oras la Sinaia, erau caini mari dulai dar cand sarea pe ei ii schelacaia de numa numa... era foarte puternica atunci cand era provocata nimic nu-i statea in cale
Nu prea s-a demonstrat ca sunt mai inteligente decat cainii. Oricum, chiar si daca ar fi fost asa, tot as fi preferat un catelus mai prostut decat o mata lingusitoare.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: