| IonutCG90 a întrebat:

Salut TPU,

Am un motan care mă ceartă mereu. Dimineață, ziua, seara. cred că e supărat că îi dau des doar boabe și apă numa' miau miau miorlau, mai ales când îi dau replică și vorbesc cu el, certurile devin tot mai intense mai mai sa nu o dea si in violență fizică să sără pe mine. Când îndrăznesc să-i dau o replică suavă, se uită urât la mine și îsi pregateste atacu' așa că întorc capul și fug. Nu știu ce să mă mai fac, uneori face(scoate sunete) la fel ca un porumbel. Nu cred că mai suport presiunea, îi las cheile îi scriu un bilețel și plec de acasă.

Voi ce soluții aveți, ce-mi recomandați? big grin >:"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trimite-l la mine.

17 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Si dimineata te trezesti in pozitia caprei cu pantalonii jos si motanul langa tine gafaind si foarte obosit

| IonutCG90 explică (pentru SergiuBoss11):

Păcat că-s junior și încă nu te pot raporta.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru IonutCG90):

Am zis ceva gresit?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru IonutCG90):

E rau motanulsad.mi-am imaginat ce e mai teribil

| LePotato a răspuns:

Am ras.

| IonutCG90 explică (pentru LePotato):

Tomatele(mai ales cele furioase) nu râd.

| LePotato a răspuns (pentru IonutCG90):

Potato inseamna cartof, deci...despre ce tomate vorbim?!

| IonutCG90 explică (pentru LePotato):

Ah da scuze... Eu am citit tomato x_x... Te rog frumos sa ma ierți. Cartofii da, mai ales cei nebuni, râd.

| LePotato a răspuns (pentru IonutCG90):

Thx

| VibeTrix a răspuns:

Omoara-l! big grin

| IonutCG90 explică (pentru VibeTrix):

Nu pot, nu-s ucigaș și chiar dac-aș fii el este mai puternic decât mine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-ti iei un caine. Rezolva el problema.

| IonutCG90 explică (pentru anonim_4396):

Am doi, fioroși cu oamenii dar când vine vorba de Mițu sunt ținuți mereu în șah mat, îi bate de-i usucă big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i asa sigur. Mata pe care o avem (de fapt nu-i a mea deloc, pentru ca nu imi plac pisicile) cauta cearta de cate ori are ocazia cu cainele meu. Bine, are noroc ca el nu-si pune mintea cu ea.

| IonutCG90 explică (pentru anonim_4396):

Eu zic că invers laughing s-a demonstrat stiintific ca pisicile sunt considerabil mai inteligente, mai agile etc... sa nu mai vorbim de faptul ca pe cand eram copil(perioada cand aveam intre 7 si 15 ani) am avut cateva pisici la curte, una din ele de exemplu Pufina a trait foarte foarte mult, undeva la 23 ani ceva de genul parca chiar 25, si cand iesea in cartier in oras la Sinaia, erau caini mari dulai dar cand sarea pe ei ii schelacaia de numa numa... era foarte puternica atunci cand era provocata nimic nu-i statea in cale big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru IonutCG90):

Nu prea s-a demonstrat ca sunt mai inteligente decat cainii. Oricum, chiar si daca ar fi fost asa, tot as fi preferat un catelus mai prostut decat o mata lingusitoare.