Sa zici asa,
"Iubirea mea pentru tine este ca Lumina Soarelui peste Pamant, tu esti Pamantul meu, eu sunt Soarele, dar nu vreau sa te las in Intuneric pentru Luna, vreau sa Stralucesc etern tie, draga mea [Numele Iubitei aici], pentru atunci cand ma uit la Fata ta, parca ma uit la Cerul Raiului, si nu ma lasa sa cad in Intunericul Iadului, pentru ca tu esti un Inger viu in aceasta Lume plina de Diavoli Morti, [Numele Iubitei aici] esti aleasa mea, si vreau doar Dragoste Eterna si Intelegere vesnica, si nici Moartea sa ne destrama, si sa traim in continuare prin Copii nostri, si Copii Copiilor nostri, care ne vor Aminti ca fauritorii lor, si sa stam mereu sub Soare si Luna, tinuti de Mana, mereu stiind ca ne Iubim prin o viata buna."
ce zici, e Impresionant?
Si, am uitat sa mentionez ca, daca a trecut Ziua Iubitei tale, poti sa iei mesajul meu pentru la Urmatoarea Aniversare.
Si oare primesc Funda pentru Mesajul meu scris bunicel?
"Iubire, pentru ca este ziua ta, as vrea sa fie cea mai frumoasa zii din an pentru tine, iti doresc multa sanatatea alaturi de persoanele dragi, atat timp cat tu vei fii fericita si eu voi fii, alaturi de tine, vreau sa ramai la fel pentru ca esti perfecta, asa cum esti! te iubesc si la multi ani!" pnm cred ca e bine
kikizzz întreabă: