anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi bicicleta mea s-a stricat si a dus-o tata la reparat la bunicu' acasa unde ii si verisoara mea care tot vrea sa se dea pe ea, dupa ce a terminat de reparat m-a sunat si mi-a zis ca ea se cara cu ea si eu cand am auzit asta m-am enervat de am rupt 1 creion! Mie mi-e ciuda ca se da ea pe ea si le spune la altii ca e a ei, si le lasa pe prietenele ei sa se care si....nu pot sa zic.Eu vreau sa ii fac o farsa atat de tare incat sa nu o poata uita usor! Ce farsa pot sa ii fac?

14 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

ăăă. pune-i lipici pe roţi, să vezi ce rămâne în mijlocu drumului. sau ăăă
http://4.bp.blogspot.com/......n-this.jpg

| anonim_4396 explică (pentru AikkoxD):

ăăă alta nu mai stii? asta ii faina da alta nu mai stii?

Nu pot ca ii bicicleta mea si nu pot sa ii pun ca ii la sat, eu sunt la oras si nu vreau asta.Alta nu stii in afara de asta? iti dau funda

| AikkoxD a răspuns (pentru anonim_4396):

ăăă.
mintea mea costă bani. sau altceva. Ce ştii să faci?

Cu bicicleta ei? daca da primesti funda. apropo ce lipici?

| AikkoxD a răspuns (pentru anonim_4396):

Să mor de înţeleg ceva din comentariul tău.
vrei farse serioase sau aşa, mai de grădiniţă?

Nu mai vreau farse serioase dar fara biciclete.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Trebuia sa vina bunicu' la tine s-o repare.
Spune-i verisoarei ca pe bicicleta aia plimba bunicul tau c"rvele ca sa nu-l vada bunica ta.

| anonim_4396 explică (pentru TotEuBaiiIsBack):

Cum sa vina ma ca el lucreaza la sat, nu poate sa vina la mine.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tine cu adevarat la tine, isi cumpara avion, combustibil, sofer, masina, construieste un aeroport la tine in oras si vine si ia bicicleta.

| NeneaGogu a răspuns:

Salut, ieri mi s-a intamplat aceeasi treaba, dar nu cu bicicleta, la mine s-a stricat calul si la- luat tata de a mers cu el sa-l repare la bunicu care e medic veterinos si cica ca dupa ce s-a reperat calul in burta a incalecat-o pe verisoara-mea si tare m-am maniat ca pe mine nu m-a incalecat niciodata si asa m-am enervat ca m-am dat cu capul de usa si s-a rupt creionul si din cauza asta am o ciudatenie pe verisoara-mea ca daca o prind am s-o pun sa ma incalece, auzi nesimtire la ea sa se laude ca al meu harmasar are 5 picioare, si stiti ce e culmea? la si filmat domne http://www.youtube.com/watch?v=9UIQGwq7Lck si se lauda la toate prietenele ei ca numai cand vrea ea are calul 5 picioare, cum poate sa faca asta ca prea ma oftica?

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru NeneaGogu):

rolling on the floor Ai auzit, are un defect calul tau. E tare in trompeta. Oricum, cel mai tare raspuns pe care l-am vazut pe aici.Respectele mele NeneaGogu, am ras una buna.

| NeneaGogu a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

Respect!

| costinxx22 a răspuns:

Vobsesteo la par sau cand ea doarme noaptea intri pe furis in camera ei si ii pui tu ce vrei in cap cipsuri ce vrei tu si alta farsa toarnei apa sau suc pe pantaloni si cand se scoala se gaseste udahappy Funda te rog?