Ai fost dezbracat de Baba Cloanta, ciorditoarea de tricouri, mici, manele si tuica. Asa am patit si eu. Mi-a furat tricoul de pe mine cand am adormit.
Erai mult prea fierbinte pentru tricoul ala...
http://i.imgur.com/LXkvw9i.gif
Exista o singura posibilitate: ori ai crescut excesiv in somn(dar nu foarte mult, cam cat Yammy) si tricoul a plesnit, ori mananci Finetti in somn si tricoul a avut aceeasi reactie.
In ambele cazuri multumeste-te cu faptul ca te-ai trezit cu chilotii pe tine.
Mami tău.
Io de multe ori adormeam în sufragerie pe la ora 8, şi mă trezeam pe la 12 să beau apă.
De prea multa oboseală cred că am căzut în bucătărie,şi am adormit pe gresie! (a,ce bine era...aşa rece)
Iar mama a auzit ca sforăiam,şi a venit să mă care din bucătărie în dormitorul meu.
Mama a încercat să-mi dea tricoul jos, dar cum eu eram somnoroasă, nu ştiam că cea de lîngă mine era mama, am crezut că e vreun nesimţit.
Şi cînd i-am tras o dreaptă peste ochi.a apucat-o somnu', şi a adormit lîngă mine.
În concluzie:...vezi ce face mama ta... poate i-ai învineţit vreun ochi.
Prieten n-am...sunt băiat.Nici frate n-am.
Atunci este greu de spus
Admiratoarea ta secreta s-a furisat la tine in casa si ti-a luat tricoul pe post de suvenir.
Tu. >.<. Da-mi funda ca am gasit raspunsul. ...
Tu, tu te-ai dezbracat de prea multa caldura.
Poate ai avut un vis umed şi te-ai dezbrăcat în timp ce îţi frecai mâna de...
abdomen.
Nu mai are farmec daca o tot lungesti atata.
Scuze
eram curios cum arati fara tricou! x_x
in legatura cu tricoul e la spalat nu iti face griji ti-l dau inapoi dupa ce se usuca
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: