Am 5 gay(nu stiu pluralul corect) în clasa mea(nu îi spun pe nume nu vreau să-i fac de râs si pe internet)
Așa. Dacă ești băiat să te ferești de ei pentru că te iau cu forța toti 5 si te duc in fața clasei apoi te despică 2 te tin de mâini 2 de picioare si al 5lea întrî in tine si imită sexul.Bine nu am pătit-o si nici nu vreau să-o pățesc dar m-am spart de râs si in acelasi timp îmi era milă pentru victima.
Te pun ca la lapte gros doar invers...etc
Vin la tine și te lovesc între picioare si na e jenant
Acum 3 zile un copchil mai gay de la grădy a venit la mine si m-a apucat de pantaloni si mă trăgea de.m-am și speriat.Doamne în ce lume trăim
Eram la biologie si faceam pasarile.
profa: bla...BARZA!
un coleg:aia care aduce bebeii!
eu, de colo:Ma, tu mai crezi povestea aia?
profa:blablabla...CUCUL!
colegul: Bingo! sper ca te-ai prins
Mama deci eram in casa )))))) siii))) ma gandeam saaa ies din casa )))) si m-am dus pana in bucatarie la urma )))))))) lesiinnnn de raassss )))))) moooooooooooooooooooooooooooooorrr )))))))))
Mergeam pe strada si l-am vazut pe baiatul de care mi-a placut si mi-a sarit pantoful din picior, pe bune!
Sau...ne povestea o prietena:
"intr-o zi mergeam cu masina cu tata, mama si fratele meu de 3 ani. Mami zice:uite, dragule, au venit berzele din tarile calde(copilasului ii zicea). Si ce ziceti c-a zis frate-miu? Are un copil in cioc?"
Stiti cat am putut sa radem?
Eu am parte in fiecare zi de o intamplare amuzanta datorita unor colegi mai tampiti, dar nu le pot scrie pe toate!
S-a apucat o colega sa deseneze tot ce-a macat si baut in ziua respectiva. Termina ea, prof-ul de la catedra: "Acu' deseneaza si ce-ai eliminat!"
Am fost la magazin si un extraterestru mutant cu moaca de semafor se apropria timptil si cu privirea lui de raze laser mi-a topit cureaua de la pantaloni si acesti au picat efectiv dupa mine si mai era multa lume acolo si au inceput sa rada si dupa aia m-0am trensformat in superman l-am distus pe monstru si localnici au zis ca sunt gras si.
Neah, doar glumeam, am tras o basina in clasa in timpul orei
Eram la scola si in timpul orei de mate unu se sparge si mirosea urat si unu intreaba cine s-a spart de unu din clasa la noi care era repetent si avea 16 ani spune eu mam spat problem si ala de la noi zice ce misto miroase
Am mers cu o fata la magazin si ii venea sa se duca la WC si am luat ce ne trebuia si nu a mai putut tine si sa pisat pe ea
Cati ani avea
eram cu oprietena de-a mea in fat aunui baiat pe care il placea! Fata de linga mine minca niste ciocolata si in timp ce vb tot scuipa ciocolata din gura! :S
Intr-o zi am luat bataie de la unicornul meu pentru ca nu dorea sa isi lustruieasca cornul(Cel de pe Cap!)
cioaracalin întreabă: