| demoliciouss a întrebat:

Vad din ce in ce mai multe intrebari legate de Apache, Apache in sus, Apache in jos.
Nu credeti ca fetele alea, de exemplu smartgirl si Belluţa exagereaza, mai nou smargirl e cu Apache.
thinking cam obsedate fetele alea straight face

Răspuns Câştigător
| Lovelykat a răspuns:

Ei,fantezii de ale lor. Daca n-ai observat Apache a facut publica o intrebare prin care spunea ca nu-i pasa de ele si ca nu vrea sa mai insistam.Are dreptate si-n faptul ca daca le dam multa atentie ele o sa continue.Doar nu degeaba s-a inventat butonul:"Ignora user".De unde nu stiu ele ca Apache are o iubita sau poate place pe altcineva. Oricum, ignorati-le guys.

18 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Şi trebuia să mai adaugi tu una...
Lui Apache nu îi pasă de "admiratoarele" lui pentru ca el nu e atât de prost sa creadă în relaţiile pe internet.Cred ca pe el îl enervează mai tare faptul că voi le daţi atenţie...
Dacă nu îţi convin întrebările sau userii care le postează, ai butonul ignor acolo la ei/ele pe profil, cu un click scapi de tot fără prea mult circ...

| Bogdanux a răspuns:

Daca nu-ti bati joc de ele in ultimul hal, nu se potolesc.O zic din experienta mea de aproape o zi.

| MâţulMov a răspuns:

Si intrebarea ta e tot despre Apache. straight face

| demoliciouss explică (pentru MâţulMov):

De fapt nu.eh intelegi ce vrei oh go on

| blueangel99 a răspuns:

Da, ai dreptate. Mai ales că ele fac asta degeaba, că poate lui @Apache nici nu-i pasă(şi foarte bine că nu-i pasă). Momentan să le lăsăm să viseze cu ochii deschişi, şi când ma sosi vremea, se vor trezi la realitate.

Numai bine!

| Polaris a răspuns:

Salut, Chris Diamandopoulos (3lăr FTW).

| Foxie2 a răspuns:

Acum mai e una legata de Apache! ma intreb daca e in "Apache sus" sau "Apache jos"cred ca astfel de intrebari ii displac deci "Apache in jos ".

| AnneBre a răspuns:

Şi întrebarea e?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Apache a zis că îl enervaţi cu întrebările voastre de genu' ăsta.Eh,sincer şi pe mine mă enervaţi,lui i se rupe,voi vă plângeţi de parcă juma' de lume are sindromu' down.Băi,există ignoră user da' unii's prea proşti să nu dea, sau să nu îi bage în seamă, ele 2 îşi bat joc de voi oamenilor, nu realizaţi? Le daţi satisfacţie, asta e o problemă la care nimeni nu o să riposteze fiindcă nimeni nu-i conştient.

| NothingToEat a răspuns:

Eu le-am dat ignor, sunt fantezii ale lor.lui apache nici nu-i pasa de ele si ce spun. cum ai zis si tu sunt obsedate

| Forevăr a răspuns:

Habar n-am de unde a inceput povestea asta
straight face*poate sa-mi spuna cineva?*
.

| Lovelykat a răspuns (pentru Forevăr):

Ei a inceput de la o obsedata de Apache,BiancaFetita parca, si au inceput bella si smartgirl sa ne enerveze cu intrebari gen"Cum il cuceresc pe Apache?","Apache ma iubeste doar pe mine?", etc. Oricum lui nu-i pasa.El le ignora si foarte bine face.Nu trebuie sa ne punem mintea cu obsedate.:d

| Forevăr a răspuns (pentru Lovelykat):

Mersi. Cat despre ele, niste obsedate de Apache straight face Da pe mine de ce nu ma iubeste nimeni? sad Pana la urma si la urma o sa ii copieze si intrebarile, si pozele. O sa isi faca avatare cu numele " il iubesc pe Apache" sau chestii de genu.

| GodInLol a răspuns:

Este o tampenie, cum a fost si cu comeandtelmesomething. Epoca lui Comy, cum spuneau tampitelea alea.Asa e si cu Apache.
Dar nu prea inteleg ce dracu puneti asa "intrebari".Cui ajuta?
Nu este mai usor sa ignori pur si simplu? Le ajutati sa-si dea doar aere!
P.S.Ai gresit categoria.

Răspuns utilizator avertizat
| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Minţi obsedate rolling eyes.
*nu îi băgaţi în seamă boys and girlswinking*