| adrian1014 a întrebat:

Salut TPU,voi ce parere aveti despre cheloo la xfactor? Eu zic ca xfactorul a devenit mai "interesant" de cand e el in juriu cel putin asta e parerea mea. Xfactorul a devenit mai haios cu el laughing, eu cel putin la sezonul 1 nu m-am uitat dar cand am aflat ca, cheloo este in juriu am inceput sa ma uit.Voi ce parere aveti despre el?

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Mă uit de dragul lui.

| AikkoxD a răspuns:

Ooh, ador xfactor. M-am uitat mereu la el...

Pe ce program ziceai că e?

| adrian1014 explică (pentru AikkoxD):

HAHAHAHAHA.Deci nu ma mai pot opri din ras laughing Esti genial omule laughing.

| AikkoxD a răspuns (pentru adrian1014):

Sunt fată.

| adrian1014 explică (pentru AikkoxD):

Scuza-ma atunci genial(a) si tai partea cu omule...

| Pawesome a răspuns:

Este cel mai super ...mda....unde ziceai ca e in juriu?

| adrian1014 explică (pentru Pawesome):

Altu cu glume de canalizare......mda ce sa mai zic. Sper ca macar 1 din 20 de utilizatori s-au amuzat cand au citit acea gluma "inteligenta".Eu sunt acel 1 din 20.Amuzant ce sa mai zic.

| Pawesome a răspuns (pentru adrian1014):

Cine a zis ca e gluma? Ma poti condamna ca nu ma uit la televizor la nu stiu ce emisiuni?

| adrian1014 explică (pentru Pawesome):

Nu te condamn cu nimic...Dar daca chiar nu stiai nu trebuia sa vi aici si sa scrii acel comentariu inutil...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În timp ce fac bortă-n apă îmi dau cu părerea(peste degete, doare), pe T/A vin să mă amuz.
Șterge hăpi feisu.

| adrian1014 explică (pentru anonim_4396):

Chiar ma bucur ca vi pe T/A sa te amuzi laughing Sper ca in final sa reusesti pana la urma sa te amuzi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheloo interesant? Din cei 3 numai Bittman este in regula, nu stiu pe ce criterii se alege juriul dar acum au dat-o in bara, ca si la Romanii au talent, ce cauta sclifositul ala de Mihai Petre acolo, pentru simplu motiv ca se "sparcaie" cu psihologia lui? la trash cu ei

| KanekKi a răspuns:

Imi place cheloo el are o impresie buna despre japonezi sau chinezi pnm:
HAGI TATE MAIEU laughing))rolling on the floor

| omik a răspuns:

happy E un om ff marfa care stie cand sa injure (cu bipuri), dari stie sa aprecieze.Nici eu nu ma uitam in sezonul 1 ca era de ***. Dar acum ma uit mereu love struck

| Duta_Alexandra_1998 a răspuns:

Mie nu-mi place x factor dar ador vocea romaniei

| oBelieveMe a răspuns:

Numa pentru. replicile geniale a lui Cheloo ma uit la X-Factor big grinbig grinbig grinbig grin

| beezusroxana a răspuns:

Pai thinking Cheloo este un om cu personalitate. big grin Isi duce caracterul pana la capatbatting eyelashes. Am auzit unele persoane spunand ca are un caracter "infect" raised eyebrows caracter ca ala rar gasesti love struck. Asa ca dragi "Anti-Cheloo" rolling on the floor voi aveti caracter infect!