Ar trebui sa fi utilizatorul anului. pui intrebari de ma doare capul
n-am pus decat 2
Parerea mea e ca poate ar trebui sa petreci inca 1 an revizuindu-ti viata DIN NOU, daca doar un astfel de mesaj te face sa spui ca e cea mai urata zi din viata ta! Maturizeaza-te!
Sunt gusturile tale, fiecare cu gusturile lui. Serios, pui la suflet mesajul unuia de pe TPU?
Dacă tu ai avut o zi proasta numai din cauza acelui mesaj, atunci eu am avut o zi groaznica, oribila, vreau sa dispar! Si nu are de a face cu lucruri de pe internet, ci cu viață reala, care ar trebui sa te intereseze mult mai mult!
eu nu ascult tool, am gresit link-ul. de fapt era un link de la bvb. ma bagi inapoi la prieteni?!?!
Bun, dar ce motive mai gasesti pentru Rise Against, Prodigy, Coma, EMIL(astia aveau o piesa despre copacii infloriti)...nu, lasa, ai si IGNORE!
aw te-ai uitat la playlist-ul meu
i'm so flattered rn
Ma disperatule care esti, pai cum sa asculti Ficiora Di Hier si urlete d-astea. Lasa ca meriti! In loc sa bagi si tu o manea, cu valoare d-aia mare, numai cacaturi asculti.
taci ca mai nou am inceput sa ascult Andra si Connect-R
Alta treaba! deja esti de 10 ori mai c00l, Andra si Connect-r mai zic si eu. Astia au valoare.
m-am nascut c00l
Doctorul asculta Connect-r cand te-ai nascut eh? Eu-s un l00ser de mic din pacate, mama imi canta Habanera pe post de cantec de leagan.
ioai, si eu care credeam ca te-ai nascut 0b00sit... nu stiam ca e vina mamei tale
tata e un rock dad, tu-ti dai seama prin ce trec zi de zi?
Saraca de tine, nu stiu cum rezisti. Tata ii c00l, are swag omu' si salam in telefon, ca orice barbat ce se respecta. Si vina mamei ii pentru ca am ascultat clasica si a mea ca ascult urlete . No, gata nu mai vorbim despre asta ca realizez ca mi-am distrus veata si imi vine sa plang.
dar despre ce vrei sa vorbim? mrr
"Mrr". Ca tot ma uitam la Thundercats. Orice nu-mi aminteste ca-s un l00ser
hm, asculta asta
https://m.youtube.com/watch?list=PL5B5CF3E8D0DBBF2A&v=2MjpLM9VIEE
astea, de fapt
Asa ca tobosarul ala din al 5-lea videoclip fac si eu cand stau pe tron.
mor de somn
Si de ce mai exact nu dormi atunci? Mereu mi-au placut genul asta de masochisti care se plang ca le e somn, dar nu dorm nici daca au ocazia. Faci parte din categoria asta?
sa stii ca da
nu dorm fiindca inca nu am terminat de citit tot ce vreau pe 4chan. are sens
Credeam ca doar eu stau noaptea tarziu sa ma uit la categoria hentai pe 4chan. No, acuma lasand gluma, in ultima vreme m-a *** la cap o fata cu chestii ce le-a gasit pe site-ul ala la supranatural bullshit sau cum era. Jur ca data viitoare cand ma suna in toiul noptii sa-mi zica ca-i speriata de bombe merg la ea sa-i dau motiv sa fie speriata. Mersi ca te prefaci ca citesti, imi face bine.
lmao, stau si eu tot la /x/ (paranormal)
bine, bine, uneori ma uit la pozele celor de la /fa/... si chestiile de pe /b/ sunt interesante trebuie sa admit
da. stau de 3 nopti pana tarziu incercand sa recuperez ce se intampla la /x/
nu reusesc...
Cat timp nu ma suni si tu sa-mi zici ca te temi sa nu fi rapita de "chestie" fara sa stii despre ce "chestie" e vorba, eu n-am nimic impotriva.
aminteste-mi te rog sa merg la baie inainte de a citi povestile de la /x/
Venerabilul întreabă: