| lllCocainelll a întrebat:

Trebuie sa pun o intrebare extreme de importanta! Inainte de asta, mentionez ca am baut foaarte multa cafea. Asa, deci intrebarea: stati asa ca e cineva la usa.
.
Nimic important, era iubitamiu. Am raspuns si I-am zis ca nu-s acasa.
Ma rog. Intrebarea: O prietena de-a unei prietene care e prietena cu prietenul prietenei prietenilor prietenului prietenei mele nu stie cat costa cartofii. Si trebuie sa plece in piata ca de nu maicasa o leaga iar cu sarma ghimpata de scaunul din pod. Deci cat costa cartofii?

Răspuns Câştigător
| CriminalăÎnSerie a răspuns:

5 bani, 10 bani, 15, 25 de bani.

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

10 bani.

| NOBODY a răspuns:

من مثل یک سیب زمینی را در یک بشکه آبجو سرگرم

| GroparuVesel a răspuns:

Dar nu vrea mai bine prietena de-a unei prietene care e prietena cu prietenul prietenei prietenilor prietenului prietenei tale sa o ingrop?

| lllCocainelll explică (pentru GroparuVesel):

Dupa ce prietena de-a unei prietene care e prietena cu prietenul prietenei prietenilor prietenului prietenei mele imi face salata de cartofi, faci ce vrei cu ea. xD

| FartsMaker a răspuns:

In cafeaua aia ai pus si cocaina?

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

Intreab-o pe maicasa big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este umor de calitate.si umor fad.asta e fad, ori sec.in jeneral umorul de calitate se intalneste foarte greu aci.de ce nu cultiva? nu mai da bani, pe barabule, le ia derect din terra?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

6 lei.

Răspuns utilizator avertizat
| ILoveTacos a răspuns:

Stai.Prietena e o prietena de-a prietenei prietenului prietenei prietenilor prietenului prietenei tale, sau e o prietena de-a prietenei prietenului prietenei prietenilor prietenului prietenei prietenilor prietenului tau?

Daca e prima varianta, cartofii sunt 7 lei/kg(o cunosc pe nesimtita aia)

Daca e a doua varianta, n-am nici cea mai vaga idee unde sta Alexandra(despre ea e vorba, nu?) ca sa-i pot spune pretul cartofilor la cea mai apropiata piata.

| SongokuJR a răspuns:

Aha deci iarasi te leagă maicata cu sarma ghimpata de scaunul din pod?

| Kamiichu a răspuns:

laughing)) S-au mai scumpiiiiiitttt! Cate kg de cartofi? thinking

| Mokaxoxo a răspuns:

5 lei cartoful.Sunt chiar mari si gustosi.
P.S. Nu mai bea cafea, e spre binele tau!

| MeritaSaMaiFiuAsa a răspuns:

3 lei kg laughing))

| andrei215 a răspuns:

10 gr = 50 de lei