| TI a întrebat:

:x.
Cu ocazia acestei *postări* vreau să anunț că sunt de partea voastră, aceștia cu : NOT STUPID! Așa că am făcut și un comic. :
http://i.imgur.com/e7mm5.jpg >- Știu că nu prea se înțelege scrisul. Dar. ce părere aveți?! :). Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| DannyNuIntelegeTPU a răspuns:

Te sustin!happy

| rebecca_9651 a răspuns:

Place...placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jacuzzi pentru pauperi: Aţi văzut în filme toţi figuranţii cu bani şi trabuce cum şi-o trag în jacuzzi. Aţi vrea şi voi să simţiţi senzaţia de bule pe buci în timp ce încercaţi să daţi din cur subacvatic dar aveţi doar o cadă mică şi coclită, cu pete de cine-dracu-ştie-ce-maro întărit şi garniturile de la duş opărite şi casante. N-aveţi bani nici de apă minerală aşa multă încât să umpleţi cada cu ea şi nici nu sunteţi oameni-lavă de pe planeta Venus să faceţi baie în apă care fierbe. Există o soluţie!

Ştiinţific aveţi nevoie de zaharuri care nu pot fi digerate bine de corpul uman: rafinoză, stachioză şi verbascoză. Dar, cum nu scăpăraţi de inteligenţă şi simt că v-am pierdut deja cu ştiinţa, vă spun direct cum trebuie să faceţi: Se ia un mixer şi se bagă aşa: fasole fiartă, porumb fiert, ardei iuţi, conopidă, rădăcină de varză, ouă, lapte de legat şi stafide pentru rafinament. Se ia partenerul de futaiuri şi se mănâncă odiosul conţinut cu multă pâine şi bere. Se aşteaptă 2-3 ore, să înceapă să le mişte organismul, se bagă vată îmbibată cu carmol în nările tuturor participanţilor, ca să nu vă pedepsiţi simţul olfactiv şi ţup în cadă. O să vă băşiţi amândoi în aşa hal încât veţi transforma cada de câcat în cel mai performant jacuzzi din existenţă. Şi acum vă ****ţi ca aristocraţii. Geamul deschis dacă aveţi boiler să nu explodaţi.

De ce e excitant: Te fuţi ca Rockefellării. Te simţi rafinat şi cu sânge albastru pentru scurt timp.
Unde se practică: Într-o baie cu aerisire
Câte calorii se ard: Nu serios, Să nu fie flăcări prin jur că aţi belit ****. Şi restul corpului de la arsuri.

Hai cu stupiziismug.

| Tucică a răspuns:

Stupid. happy. Frumoos.

| AliceInMordor a răspuns:

'Sunt cu tine!

| JustMeBăi a răspuns:

Sunt cu tine.happy