Presupun ca da, mai-nainte m- ai tachinat cu ce premii am luat si da am luat, dar nu trebuie premiu sa stii cum sa iti iubesti sotia.Ce ai luat- o ca sac de box? Nu, nu prea cred, ai luat- o s- o iubesti sa ai o familie cu ea.Cum poti sa simti placere cand iti bati sufletelul? Daca chiar e sufletul tau pereche? Uite desi am 15 ani sunt matură si sa ma ferească Domnul de un bărbat care sa ma bată, betiv etc.Nu pot sa imi imaginez cat suferă si plânge săraca de ea, o fi fugit la maicuta ei plangundu- se ca nu are un sot asa cum a dorit.Serios ai jurat sa fi alaturi la bine si la rau,dar scumpule nu asa.Fa si tu lucruri romantice pentru ea,dar sa pui suflet nu doar cadouri si o bati dacă nu ai bani e de ajuns sa ii zici ursulet, sufletel etc dară o iubesti, sa doarmă in bratele tale nu sa i fie frica de ele Ma rog pentru ea sa nu mai treaca prin asa ceva, iar tu daca vrei sfaturi imi poti trimite mesaj Si sa nu o mai bati in viata ta! Nici sa o impingi! Ajuta si la treburi casnice asa e normal nu sa stai! Si nu uita ce tie nu iti place altuia nu i face! Fiecare isi gaseste nasul si vei vedea cum e atunci si tu. Scuze pentru greseli, as mai avea multe de spus dar nu stiu daca are rost.Te rog din suflet fa ce am zis
Si dupa cum o mai bat?
Prin telepatie, prietene.
Dar nu urla asa...
Ce să facem, boss? Aşa vorbesc eu mai tare.
Nu tu.
Ma refeream la nevasta. Daca o bat prin telepatie nu urla.
Îţi iei pe fundal un porc şi îl legi de calorifer.
Măcar o baţi calumea?
Animalule de ce nu o ţii încuiată în casă sau legată de pat? Îi pui castronu de pilaf şi o cană de apă şi asta-i tot, seara când vii de la muncă îi dai o bătaie că nu a făcut mâncare şi după faceţi sex ok?
Aşa mersi .
Fa copii cu ea si va fi cea mai fericita!
hai boss, fi curajos! ralu te iubeste!
Nu cred, n-are urme pe ea decat ce i-am dat eu.
E posibil s-o intoarca pe dos in timp ce-i da. Are vanatai sub piele
De ce? sa dau satisfactie la dusmani?
vecinul meu isi mai bate nevasta.si de suparare incep si eu sa o bat pe a mea...sa nu creada dupa ca o bate mai bine decat mine.
as da mai incet daca ar urla mai tare.
Tu esti normal la cap? O iubesti si o bati? Pe bune are tot dreptul sa nu stea cu tine,poate te va astepta si la tribunal sa semneti actele de divort Ce conteaza ce face vecinul tau, asta nu ar trebui sa fie luată ca o placere ca o bati Doamne dai alt sot, unu care o iubeste, bătaia nu inseamna iubire omule! Bati o fiinta slaba, ce fel de om esti! Mai bine te schimbi sau rămâi : Forever alone!
Ai drepatate...
Maine ma duc la ea si incerc sa o impac. culeg si niste flori din gradina botanica de langa primarie sa nu merg cu mana goala.
ii voi face promisiunea solemna ca n-o mai bat, imi va fi greu, dar trebuie sa fac si aceste sacrificii.
Acuma ar fi frumos si un buchet de flori, dar măcar să fie din iubire dupa cum te exprimi mi-e greu sa cred ca o iubesti De ce sa iti fie greu? Doamne feri sa o mai bati, eu nu zic ca ce un sacrificiu, e o chestie de iubire si bun simt.Chiar nu stiu ce placere simti ca o bati ca urla cand faci dragoste cu ea o bati? Aia nu e dragoste, copii tai vor fi făcuti din bătaie? Schimbate total! Ajuta- l si pe vecin sa nu o mai faca daca nu merge lasa- l, nu te lua dupa el Mersi pentru funda nu trebuia vreau sa i fie ei bine. Dumnezeu sa iti lumineze mintea si sa o aiba in paza Sa imi mai zici cum a mers si cum ai evoluat
Ne-am impacat.
Stiu ca e tarzie intrebarea, dar vreau sa stiu sincer ai mai batut-o? Eu sper ca nu.Eu tin la oameni :-(
Presupun ca da, mai-nainte m- ai tachinat cu ce premii am luat si da am luat, dar nu trebuie premiu sa stii cum sa iti iubesti sotia.Ce ai luat- o ca sac de box? Nu, nu prea cred, ai luat- o s- o iubesti sa ai o familie cu ea.Cum poti sa simti placere cand iti bati sufletelul? Daca chiar e sufletul tau pereche? Uite desi am 15 ani sunt matură si sa ma ferească Domnul de un bărbat care sa ma bată, betiv etc.Nu pot sa imi imaginez cat suferă si plânge săraca de ea, o fi fugit la maicuta ei plangundu- se ca nu are un sot asa cum a dorit.Serios ai jurat sa fi alaturi la bine si la rau,dar scumpule nu asa.Fa si tu lucruri romantice pentru ea,dar sa pui suflet nu doar cadouri si o bati dacă nu ai bani e de ajuns sa ii zici ursulet, sufletel etc dară o iubesti, sa doarmă in bratele tale nu sa i fie frica de ele Ma rog pentru ea sa nu mai treaca prin asa ceva, iar tu daca vrei sfaturi imi poti trimite mesaj Si sa nu o mai bati in viata ta! Nici sa o impingi! Ajuta si la treburi casnice asa e normal nu sa stai! Si nu uita ce tie nu iti place altuia nu i face! Fiecare isi gaseste nasul si vei vedea cum e atunci si tu. Scuze pentru greseli, as mai avea multe de spus dar nu stiu daca are rost.Te rog din suflet fa ce am zis
DaciaRomania întreabă: