Tot un raspuns filosofic iti voi da si eu:
Totul pe lumea aceasta poate avea inteles diferit, in functie de felul in care abordezi lucrurile, dar si de viziunea pe care cineva o are asupra unui obiect (subiectiva). Pe aceasta tema putem filosofa mult si bine, cu sens sau fara, chiar daca nu vom avea nicio cocluzie clara. Insa daca ne punem intrebarea "Painea are paine in ea?" e ca si cum am intreba: "Daniel are Daniel in el?" (fac aluzie la mine) fapt care face ca raspunsul sa fie incert. Cum poate cineva (sau ceva) sa se aiba pe sine insusi in interior? cam greu de raspuns! Oare noi ca persoana suntem reprezentati de individul exterior care intra in contact cu toata lumea, sau noi toti avem o esenta interioara care ne face sa ne definim ca persoana? Mai degraba putem spune ca "Daniel este el insusi Daniel, si nu se are pe sine insusi in el. El este reprezentat de intreaga sa persoana, nu de interiorul sau (eu nu sunt doar persoana din interior, ci si cea cu care interactioneaza lumea, corpul meu fizic)", lucru pentru care zicem asa: "Painea este ea insasi paine, si nu se contine pe ea insasi in interior. Ceea ce este interior se cheama miezul painii, iar conceptul de este folosit pentru tot ce inseamna ea (cu coaja cu tot)".
Sper ca iti place raspunsul