Hai ca e prea de tot... fata aia avea IQ-ul 250...trebuia sa o angajeze.
Si ce?
si tipu' asta e super fain si nu l-a mai angajat nimeni...pacat de talentul lui (tipul asta--- https://www.youtube.com/watch?v=u9-EC3uW_Og)
Imi pare rau, e coleg de serviciu cu mine...eu avansez la 6 luni/1an, el dupa 3 luni deja e sef.
Serios?
NOROCOSULE!
Cum e sa fii in aceiasi cladire cu insasi,, Scula Bob''?
Numai stiu, tocmai m-au sunat.
Potato...ne pare rau, dar se fac restructurari siii Scula Bob a zis ca nu-i place de tine, ca nu iesi cu el la o bere, un mic, un salam(manelar) si Vineri va fi ultima ta zi de munca la noi in companie.
Primind vestea asta, mi-a cazut cerul in cap(am cucui) si am uitat cum era cu Scula Bob
Oofff...De cee?
Saracul de tine...Cred ca acum plangi in pumni...
Dar heei, calmeaza-te! Maine e o noua zi si poate cu ajutorul lui Dumnegod o sa ii mai poti viziona videoclipul de pe youtube ce l-a facut celebru.
Da! in timp ce vizionez clipul cu el o sa-mi intre salariul pe card \m/
Veezi? atunci vei zambi! (si nu, nu pentru,, salariu'' ci pentru simplul fapt ca ai ocazia cereasca de a-l urmari pe Scula Bob, care de altfel este si un minunat compozitor cu care Romania ar putea participa la Eurovision )
Ce tare, aici la T/A fac 30 raspunsuri in 15 min (ma si lamureste lumea) pe cand la Religie, pun o intrebare si imi creste barba pana primesc 2-3 raspunsuri.
"Ce tare, aici la T/A fac 30 raspunsuri in 15 min (ma si lamureste lumea) pe cand la Religie, pun o intrebare si imi creste barba pana primesc 2-3 raspunsuri."
sa nu te mire, daca nu pui si tu "aleluia mare e dzeu" atunci sunt 20 de raspunsuri cu " da da mare e dzeu", dar daca tu spui " cum e dzeu iubitor daca da masina peste mine cand ma duc la magazin " atunci numai intra nici dracu, poate 2 3 atei. percepusi?
Stiam chestia asta, da' speram sa sara un credincios
Eu? sigur, oricand e bine venita o marire de salariu \m/
Nu tie. Tipei aleia.
Ai zis "voiai", da' observ ca fost o greseala la tastare
M-am exprimat eu gresit.
Mi-am dat seama dupa ce am trimis.
Mi-am dat seama, dar am trollat si eu putin
Banane? ca pe la final scoate o banana
Furnici .
Asa mici? Pareau a fi bomboane, decat banane.
Ti-am zis de ce am crezut ca-s banane...dar tot ce-i posibil, cine poate sa descifreze gandirea sau comportamentul(in cazul de fata) al unui geniu?
Ba ce m-a intristat melodia lui copacel...
Spammmmmmmmmmm, (ce melodie? )
Astfel de geniozitati nu pot fi intelese... Mai ales de minionul meu.
Aa, eu nu.
Am vazut sus ca scrie "Avicii" si am inchis.
Mi-a mai dat Killy ceva trap sau ce e si nu mi-au priit bubuiturile alea asa ca n-am ascultat.
Cred si eu...
Avicii- Waiting for love.
Baaa...mi-au dat si lacrimile. Sunt sensibila rau cand e vorba de animale.
Slab, asta te face sa plangi? esti sensibila rau.
Era cu animale? ))
Eu credeam ca e ceva cu iubire dupa nume.
N-are cum, e cu iubire
Iubirea dintre stapan si caine.
Doar cand e vorba de animale. Si altele, da... hai, recunoaste ca a fost trist. Insensibilule.
Dar ce se cred aia?
Se cred in Hachiko? )
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: