| bya97 a întrebat:

Scrieti-mi cele mai amuzante intamplari din viata voastra indiferent de situatie dau fundita aaaaaa si pot sa fie si mai ciudate big grin

Răspuns Câştigător
| Alexaaa1 a răspuns:

Hmm. laughing) eram intr.o tabara acum cativa ani buni si eram in autocar in drum spre greciaalaughing. eu mai eram cu vara.mea si cu fina.mea si bineinteles alti colegi de.ai mei. la un moment dat fina.mea era binee de tot in lumea viselorhappy.si dormea asa de frumossmugera cu capul intins pe spate si cu gura deschisaalaughing. noi eram pe jos de ras si s.a gandit o colega de-a mea sa.i puna o guma mestecata pe buzee( cam scarbos, dar atunci era ft funnylaughing ).si vara.mea s.a gandit sa.i puna si niste bani in manaaarolling on the floor. nu stiu ce a simtit fina.mea in momentul ala dar a inceput sa mestece gumaa in somn. noi nu mai puteam de ras si ea saraca s.a trezit si nu stia ce se intamplaalaughing dar mesteca gumaa incontinuarelaughing...in tabara aia am fqt multee chestiilaughing.i.am dat pe unii cu oja, cu ruj cand dormeaulaughing. atunci chestiile astea erau ft funnyhappy

0 răspunsuri: