| delakpanlaa a întrebat:

*Scz categorie da nu ma lasa pe Cauze Nobile.Va rog frumos fiti buni si donati prin sms la 112 2 euro cu textul *coiruptura-vindeca-copiii* pentru a dona copiilor traumatizati de Justin Bieber o sansa de a asculta ceva mai bun. Va rog frumos donati sau. VA BAT DE VA OMOR MA DONATI DONATI DOANATI IN M MAT. VOSTRII!

7 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Mi se rupe. Cum dracu să donezi la 112? Poate îți donează ei o amendă cât 2 salarii deale alor tăi.

| Ţepeşu a răspuns:

Cacat, eu nu donez ca am doar 1 euro.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Iar incepeti?

| MâţulMov a răspuns:

Si de aici intelegem ca esti unul din acei copii?

| Șâret a răspuns:

Apărare prin negare.Nu te întreabă nimeni nimic, dar ca să dovedești că, bă, tu nu asculți Justin Bieber (cui dracu sau pentru ce habar n-am) îi critici pe cei care ascultă. Printr-o simplă analiză putem descoperi că asculți JB, dar din dorința de apărare, negi, chiar când nu e cazul.
Sis/Bro/Cow/whatever, las-o mai moale, ești mai stupidă decât mulți bibăriști.

| delakpanlaa explică (pentru Șâret):

:O Nu pot sa cred ce ai zis... E ca si cum ai zice ca "JB" ( wow il si alinti bravo) ar asculta rock, rapperi "JB" si tu manele. Sau poate chiar asculti la tara acolo la tine. Si apropo sunt baiat. Si apropo 2 era o gluma ba. Si apropo 3 nimeni nu e mai stupid ca un biberist( poate doar manelistii ca tine). Si apropo 1000 PE TINE nu te intreaba nimeni nimic de eu stiu ce "ascultare la adresa lui gayber"

Deci las-o tu mai moale ca deja am scris un roman.

| BulinăMovă a răspuns:

Să știi că acei copii chiar merită să fie tratați. laughing