| EdiT a întrebat:

Se da cam mare nu credeti? uitati-va la raspunsurile ei adica pe mine ma cam enerveaza persoanele astea care sa dau mari...ca doamne eu stiu sa scriu romaneste.

http://i.imgur.com/1sJN.png
Deacord cu mine?

Trolololololololololololololololololololololo

Robotu mătii!

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

*so,nu conteaza* -Ah,analfabetule,'du-te' se scrie 'du-te'. Ah, analfabetule!batting eyelashes

Pe cine intereseaza gramatica,sa se spele pe cap cu ea,toti mai gresim,sau, doar ea este sfanta.
Nu o baga-n seama, stii ca nu o ajuta masa la gramatica?

| Sconcsiş a răspuns:

Bă, tu chiar nu ştie să scrie?

| AndutzaAndu a răspuns:

Dea, tot felul de tâmpiți, și ea e una dintre ei. Trebuia să-i atragi atenția și să-i zici în mesaj "se scrie "Ramonicaaaaa" nu "Ramonikaaaaa", așa cum ai scris tu, deh, ești "analfabeată", te înțeleg...".

| AudImagini a răspuns:

@Bideu, de ce la poză ai ''Bidel''?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stii? E o vorba tare inteleapta! "Mai bine taci si crede lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala".
Poate daca faceai print-screen-ul INAINTE de a posta propriul tau raspuns, ne mai indoiam cumva ca Ramonika ar avea dreptate facandu-te "analfabet". Acum, n-am nicio indoiala ca ARE dreptate.

| calutuuuu a răspuns:

Buna! @AudImagini, nu scrie ''Bidel'', scrie ''Bideu'' doar ca 'u' nu este intreg, este un sfert... Nu stiu daca ma intelegi!winking Pa!

| LikeARollingStone a răspuns:

Da da...
Ai dreptate...
Mare dreptate!
Da´o dracul´!

| Miina a răspuns:

Uuu.
ai windous 7puppy dog eyes.

Si da, ai dreptate si eu primesc mesaje de la desteptii care ma invata pe mine sa scriu corectoh go on.

| EdiT explică:

@Bideu amuzant foooarte amuzant waiting

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si se scrie,,du-te-n,, nu,, du-te-n,,.laughing adica,, du-te in,,.
Asta da intrebare amuzanta.Nu-ti mai pune mintea cu proaste. Daca poti, fi mai inteligent ca altii, dar nu le arata lor asta.winking. Inteleptul sa se fereasca de orice necunoscut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-o dracul oh go on