Anul trecut, cand s-a promovat de catre companiile prezervativelor escapade romantice catre Paris pentru supraalgomerarea tarii ( adica aveau nevoie de de copii). Acest lucru inseamna impotenta redusa. Lamurita?
M-ai facut sa caut mai multe cuvinte in dictionar decat oricine altcineva
Atunci sugerez sa nu, tu incadandru-te la reclamele suzetelor pentru barbie. Hey, priveste partea buna. Si Elena Udrea se ia la intrecerea in materie de brand pentru moda cu Barbie
Asta a durut.
Ma pupi si (imi va ) trece durerea.
Dar parca eu eram cea suferinda
NU ca n-as fi stiut de tine.
Sa inteleg ca nu-ti pasa?
Imi pasa asa de mult de tine incat eu m-am oferit primul pentru a te scapa de ea.
Incerci sa te scoti, observ. Eu vad lucrurile dintr-o alta perspectiva : ai fost primul fiindca nimeni altcineva nu s-a mai oferit. Nimeni nu ti-a mai luat-o inainte. "Primul si ultimul", as putea zice. Dar mai bine nu, suna prea profund
De fapt. eram doar eu cu tine. Nu ai fi primit nici un ajutor daca nu te-ai fi ajutat singura, si asta doar cu ajutorul meu.
Nu-mi place sa recunosc, dar eventual ai dreptate.
"Ai dreptate". Zici ca am venit sa netezesc cararile lui Tepes de la atata dreptate.
Ce, nu iti place ca recunosc? In regula atunci, sa zicem ca nu ai dreptate. Nu ai deloc dreptate. Tot ce spui e gresit
Hai ca deja sunt rautacioasa, scuze.
Fii dura ca... oxigenul cu mercurul.
Pot mai mult de atat
Ba nu
Nu pot
Pe cine pacalesc
Fa-ma sa simt.
Stai ca scot cutitul...
Vezi ca pana si molarul unui iepure e mai ascutit decat el...
Da au lăsat pete, eu eram cu ei în Norvegia și băteam vânturi de ebola înspre niște turbine ca să putem face ca coloniile de buburuze din inima mea să albească pluta de mazăre din râme doar ca să ajungem acasă să mișcăm roțile patului câinelui meu. Câinele meu folosește hamsterul vecinului pe post de păr.
Apropo, nu știam că Dan Emarca e impotent.
Wow, la aceasta categorie banuiesc ca se pot da si sfaturi despre portretizarea unui bun caracter haios si admirabil. Ai folosit totusi constructii si asocieri foarte bine gandite, complexe, DAR daca ai fi in stare sa le si 'fragmentezi" in "momente" de a le spune, ai avea foarte mult de casatigat.
"nu știam că Dan Emarca e impotent." Damn'. Asta e mai slaba decat forta de rezistenta asupra mictiunii unor 300 L de urina ^^