| 六兆年と一夜物語 a întrebat:

Se zice că Pepsi e mai fain deoarece nu trebuie să-l împarţi. Ei bine, eu am fost nevoită să-l împart, mi l-au ciordit nesimţiţii crying Dar i-am promis că-l omor. Mă înteb ce a gândit bietul băiat când i-am zis "Te voi omorî curând dacă nu-mi iei altă doză"
Voi ce chestii stranii mai ziceţi la oameni în realitate sau ce vă zic ei? Tata m-a făcut emo acum două zile.

31 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Si hobbitul de frate-meu mi-a zis ca´s emo din cauza ca purtam un tricou cu Motorhead.Motorhead.Cat de emo pot sa fiu.

| Ashadow a răspuns:

Amenintarile in general sunt lipsite de sens, adica si eu le mai spun amicilor uneori ca daca nu ma scutesc de nu stiu ce ii eviscerez si ii spanzur in copaci cu propriile mate ca apoi sa ii scuip cu bilute de hartie prin paie, dar in majoritatea cazurilor nu pastreaza distanta decat cateva minute.Sau mama care imi spune cadavru ambulant sau stafie sau mumie sau satanist sau mini emo sau cretin...pardon cred ca incep sa depasesc subiectul, dar astea pana la urma nu sunt ca niste mici dovezi de prietenie?
CUM ADICA NU?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ashadow):

Îmi place mama ta.hee hee

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Ashadow):

Awww "satanist" "cretin" altă dovadă că ești băiat.
Scuze nu m-am putut abține.
Apropo mare dreptate ai.Dar totuși uni oameni întrec măsura. Unul a zis că vine la mine și mă violează :|

| Ashadow a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Mi se par amuzante exagerarile astea.
Ar trebui sa te simti flatat, inseamna ca-i place cum arati.

Unii și-au băgat mâinile la mine în boxeri... și nu e deloc ok.
Mai ales la școală.

Si...ceva rasuciri de incheieturi, suturi, pumni in stomac? Daca tot vor sa pipaie fa-i sa-si pipaie proprii omuplati macar.
Ce denaturat a sunat asta, incurajez violenta in scoli.

Hăh unii se futeau imaginar prin haine pe catedre...

Urmm la mine au facut odata "trenuletul" pe o banca baieti+ fete pe manele, m-am cam spart de ras...

Slab.S-au strâns odată 5 băieți și au furat unul de pe coridor, l-au pus pe catedră, 2 îl țineau de brațe, al 3 lea îi desfăcea picioarele și efectiv intra și ieșea din el. Ceilalți își așteptau rândul.Noi stâteam și râdeam dar în același timp ne temeam să nu fim următoarea "victimă".

ĂĂĂ diriga(de religie) a intrat odata in clasa cand stateau unii peste altele pe jos cu lumina stinsa si ne-a certat pe noi restul ca nu facem nimic.(eu ii tineam telefonul aprins uneia peste caiet ca sa-si copieze tema la mate)

Ce generos poți să fi.

...mda,as fi preferat sa nu se afle.

Puteai să-mi trimiți mesaj.

Tu ai inceput cu marturisirile, ma rog, nu ca ar fi important.

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru єχcєєℓ):

Măi, să fie clar că la voi nu-i nimic. La mine au fumat în oră şi s-au drogat în şcoală.

| suităr a răspuns:

''Vezi c-o să chem ursu' să danseze macarena''

| PedoBarbie a răspuns:

Şi eu tocmai am terminat sticla de Pepsi. sad

| ww2Totenkopf a răspuns:

``Rasa inferioara``(pentru tigani)
``Esti un gay``
``Sa putrezesti in IAD``
Mama m-am facut ieri naziste deoarece am desenat svastici si semne naziste pe bicicleta.

| LordBolton a răspuns:

*-*

ai vrea sa imparti o cola cu mine?

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Tata ma ameninta ca ma marita cu un japonez. Mdea. Prietenii ma amentinta ca le spun parintilor ce am facut vara trecuta si mamei mele ca ma tai. Mama ma ameninta ca le arata baietilor chiloteii mei daca nu fac ce spune ea.
Eu amenint pe cineva doar daca il am la mana cu ceva. Si ii am cam pe toti la mana cu ceva devil. Suna cam ciudat laughing

| Bia001 a răspuns:

Le zic ca daca nu pastreaza distanta ii castrez, si ei ma cred in stare de asta, dar nu ramane prea multa vreme asa.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Pai i-am zis lu' unu ca arata ca un papuc din piele de foca. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| ѕოiℓ a răspuns:

Exact ca tine sunt și eu, când imi fură prietenul doza de bere, el este berea.

În mama rusie berea te bea pe tine!

| Panic4Free a răspuns:

Păăăi, te-aş omorâ pe tine cred, cu pufuleţi,. Din aceea cu surprize.