Si hobbitul de frate-meu mi-a zis ca´s emo din cauza ca purtam un tricou cu Motorhead.Motorhead.Cat de emo pot sa fiu.
Amenintarile in general sunt lipsite de sens, adica si eu le mai spun amicilor uneori ca daca nu ma scutesc de nu stiu ce ii eviscerez si ii spanzur in copaci cu propriile mate ca apoi sa ii scuip cu bilute de hartie prin paie, dar in majoritatea cazurilor nu pastreaza distanta decat cateva minute.Sau mama care imi spune cadavru ambulant sau stafie sau mumie sau satanist sau mini emo sau cretin...pardon cred ca incep sa depasesc subiectul, dar astea pana la urma nu sunt ca niste mici dovezi de prietenie?
CUM ADICA NU?
Îmi place mama ta.
Awww "satanist" "cretin" altă dovadă că ești băiat.
Scuze nu m-am putut abține.
Apropo mare dreptate ai.Dar totuși uni oameni întrec măsura. Unul a zis că vine la mine și mă violează :|
Slab.S-au strâns odată 5 băieți și au furat unul de pe coridor, l-au pus pe catedră, 2 îl țineau de brațe, al 3 lea îi desfăcea picioarele și efectiv intra și ieșea din el. Ceilalți își așteptau rândul.Noi stâteam și râdeam dar în același timp ne temeam să nu fim următoarea "victimă".
``Rasa inferioara``(pentru tigani)
``Esti un gay``
``Sa putrezesti in IAD``
Mama m-am facut ieri naziste deoarece am desenat svastici si semne naziste pe bicicleta.
*m-a
*nazist
Tata ma ameninta ca ma marita cu un japonez. Mdea. Prietenii ma amentinta ca le spun parintilor ce am facut vara trecuta si mamei mele ca ma tai. Mama ma ameninta ca le arata baietilor chiloteii mei daca nu fac ce spune ea.
Eu amenint pe cineva doar daca il am la mana cu ceva. Si ii am cam pe toti la mana cu ceva . Suna cam ciudat
Le zic ca daca nu pastreaza distanta ii castrez, si ei ma cred in stare de asta, dar nu ramane prea multa vreme asa.
Exact ca tine sunt și eu, când imi fură prietenul doza de bere, el este berea.
În mama rusie berea te bea pe tine!