Dupa mine un prieten adevarat este cel care iti este prieten toata viata si nu doar cand are nevoie de oleaca de ajutor apoi iti promite ca tineti legatura dar cand te vede pe strada nici nu te saluta...a si ar trebui sa puteti sa vorbiti despre orice fara retinere si sa te asculte nu sa dea din cap si in mintea lui hai sictirr
Sa rada cu tine, nu de tine
Si cum a zis Ale sa iti cumpere mancare din cand in cand
Aa si eu am un astfel de prieten dar nu imi da tema la mate.Noi luam temele impreuna de la altcineva
Aw ce drăguț.
De mine nu zici nimic, nu?
nu?
mă duc să mă omor.
Mama,filozofia!
Prietenie,nu exista asa ceva.Doar amicitie/cunostinte.Cand cazi jos, te ridica doar parinti/bunici. Sau te afunda si ei mai rau.Lasati loc de buna ziua, nu te implica prea mult. Uita-te doar in patratica ta. Poti sa ajuti pe cineva, ajuta.Ca atunci cand vei avea nevoie sa apelezi la cineva.Dar in ziua de azi oameni seriosi se gasesc foarte foarte greu.Majoritatea au tupeu ala jegos sa jigneasca si sa rada de problemele altora, Stai linistit, toate vor trece(sau nu?) Faza e ca nu suntem toti la fel, pana vei gasi oameni crescuti bine(sau macar educati putin, nu ca as fi eu ala educat ) SE zice ca daca nu ii ai pe cei 7 ani de acasa, ii prinzi pe aia de la 14. Daca nici pe aia de la 14 nu ii prinzi, ii prinzi pe aia la 21, daca nici la 21 nu ii prinzi, degeaba traiesti
Ia vezi, poti?
Dacă te mănânc prăjită, mă-ngraşi?
Eu sunt canibala, am mai mancat cartofi prajiti si nu s-a intamplat nimic. Doar ca am devenit mai apetisanta.
Vin' la minee.
Dar cum se face ca un zombalau mananca cartofi?
Mănânc doar cartofi kawaii, : P
Ohh. se pare ca ai gusturi bune .
Daa *chleap* eş*chleap*ti foarte *chleap**gâh* eşti foarte dulce.
Hei, acolo, e încăpător stomacul meu?
Ugh,mi-ai adus aminte de nu știu ce ceartă falsă pe Ask.fm făcută de colegele mele și 'bff'-urile lor
Și cică era la panaramă
Bă deci tu iți injuri prietenii de bună voie?
Și mai e o chestie tâmpită, îi zicea una 'cmbpv'-ului ''you are my lover'' și sare celălalt ''ești lesbi cu X?'' și prima l-o luat la injurături.
Prietenia de azi mi se pare falsă, aw aw iubb te iubesc soro vaca mea și la un moment dat nu au ieșit in drum și se ceartă din nimic
Deci e cineva căruia nu-i pasă de cum te comporți sau ce faci, e acolo pentru tine și are incredere că o să fi și tu.
Mi-asi fi dorit sa dau mai multe raspunsuri castigatoare.
Hăhăm, să fiu serioasă măcar o dată-n viața.
Consider că un prieten e persoana care te acceptă așa cum ești.
Și care-ți cumpără mâncare, evident.
Și care-ți dă tema la mate.
Și daa.
Daca-ti dau de mancare, imi dai tema ta la mate?
Eu nu-mi fac niciodată tema la mate.
.
Nici eu.
Hai s-o luăm de la tocilarul clasei.
Adică de la mine.
Da stai, n-am făcut-o.
:
***. nu mi-a aparut emoticonul. '' ''
Prietenii adevărați te susțin în orice situație.
Prietenii adevărați nu au secrete față de tine.
Prietenii adevărații îți sunt alături mereu.
Prietenii adevărați de iubesc. (evident, duuh).
+ more
Valy_InoCent_1998 întreabă:
Julyly2089 întreabă: