| aveam14ani a întrebat:

Seara buna frumosilor.
Nu stiu la ce categorie se incadreaza intrebarea asta, insa este adresata voua celor care inveseliti mai mult aceasta categorie.
Inainte de toate vreau sa va multumesc ca in momentul asta (si nu numai) mi-ati schimbat radical starea de spirit. ( venisem bocind la pc sa-l sting deoarece m-am scarbit de acesti barfitori numiti prieteni) si v-am vazut intrebarile. (probabil acum tu, cel din fata ecarnului esti ceva gen: ok, ce dracu e cu plodul asta aici?, ei eu nu sunt chiar asa noua, de mult timp ma uit peste intrebarile si raspunsurile voastre dar datorita timiditatii excesive, fricii de oameni si complexului meu de inferioritate nu am dat semne de existenta.) toata porcaria asta de sus este recunostinta mea, muritorilor.
acum urmeaza intrebarea:

Ce este pentru voi prietenia adevarata? va intreb pe voi pentru ca sunteti un numar limitat de oameni si sunteti prieteni intre voi.

datorita lipsei mele de prieteni ( persoanele cu care socializez nu sunt prieteni ), aceasta este o intrebare la care chiar nu pot sa raspund.
Habar n-am cum am curajul sa pun o asemenea intrebare ( asa de lunga si asa se simpla).
daca raspundeti coerent si "finut" dati dovada de persoane mature.
dar suntem la t/a deci se pare ca este permisa orice fel de exprimare. si puteti raporta intrebarea pentru ca nu se incadreaza la acesta categorie.

(probabil daca o sa ma vedeti pe strada o sa aruncati cu pietre in mine datorita intrebarii asteia. fml).

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

Dupa mine un prieten adevarat este cel care iti este prieten toata viata happy si nu doar cand are nevoie de oleaca de ajutor apoi iti promite ca tineti legatura dar cand te vede pe strada nici nu te saluta...a si ar trebui sa puteti sa vorbiti despre orice fara retinere si sa te asculte nu sa dea din cap si in mintea lui hai sictirr
Sa rada cu tine, nu de tine
Si cum a zis Ale sa iti cumpere mancare din cand in cand big grin
Aa si eu am un astfel de prieten dar nu imi da tema la mate.Noi luam temele impreuna de la altcineva smug

| anonim_4396 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Aw ce drăguț.
De mine nu zici nimic, nu?
nu?
mă duc să mă omor.
sad

| IncredibleJoker67 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Mama,filozofia!

24 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Prietenie,nu exista asa ceva.Doar amicitie/cunostinte.Cand cazi jos, te ridica doar parinti/bunici. Sau te afunda si ei mai rau.Lasati loc de buna ziua, nu te implica prea mult. Uita-te doar in patratica ta. Poti sa ajuti pe cineva, ajuta.Ca atunci cand vei avea nevoie sa apelezi la cineva.Dar in ziua de azi oameni seriosi se gasesc foarte foarte greu.Majoritatea au tupeu ala jegos sa jigneasca si sa rada de problemele altora, Stai linistit, toate vor trece(sau nu?) Faza e ca nu suntem toti la fel, pana vei gasi oameni crescuti bine(sau macar educati putin, nu ca as fi eu ala educat laughing ) SE zice ca daca nu ii ai pe cei 7 ani de acasa, ii prinzi pe aia de la 14. Daca nici pe aia de la 14 nu ii prinzi, ii prinzi pe aia la 21, daca nici la 21 nu ii prinzi, degeaba traiesti happy

| Pricked a răspuns:

Pot să te mănânc?

| aveam14ani explică (pentru Pricked):

Ia vezi, poti?

| Pricked a răspuns (pentru aveam14ani):

Dacă te mănânc prăjită, mă-ngraşi?

Eu sunt canibala, am mai mancat cartofi prajiti si nu s-a intamplat nimic. Doar ca am devenit mai apetisanta. smug

Vin' la minee.

Dar cum se face ca un zombalau mananca cartofi?

Mănânc doar cartofi kawaii, : P

Ohh. se pare ca ai gusturi bune smug.

Daa *chleap* eş*chleap*ti foarte *chleap**gâh* eşti foarte dulce.
Hei, acolo, e încăpător stomacul meu?

| suităr a răspuns:

Ugh,mi-ai adus aminte de nu știu ce ceartă falsă pe Ask.fm făcută de colegele mele și 'bff'-urile lor
Și cică era la panaramă
Bă deci tu iți injuri prietenii de bună voie?
Și mai e o chestie tâmpită, îi zicea una 'cmbpv'-ului ''you are my lover'' și sare celălalt ''ești lesbi cu X?'' și prima l-o luat la injurături.
Prietenia de azi mi se pare falsă, aw aw iubb te iubesc soro vaca mea și la un moment dat nu au ieșit in drum și se ceartă din nimic straight face
Deci e cineva căruia nu-i pasă de cum te comporți sau ce faci, e acolo pentru tine și are incredere că o să fi și tu.

| aveam14ani explică (pentru suităr):

Mi-asi fi dorit sa dau mai multe raspunsuri castigatoare. sad

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Ma simt flatat, sunt sigur ca tot ce ai scris... este pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hăhăm, să fiu serioasă măcar o dată-n viața.
Consider că un prieten e persoana care te acceptă așa cum ești.
Și care-ți cumpără mâncare, evident.
Și care-ți dă tema la mate.
Și daa.

| aveam14ani explică (pentru anonim_4396):

Daca-ti dau de mancare, imi dai tema ta la mate? smug

| anonim_4396 a răspuns (pentru aveam14ani):

Eu nu-mi fac niciodată tema la mate.

sad.
Nici eu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru aveam14ani):

Hai s-o luăm de la tocilarul clasei.
Adică de la mine.
Da stai, n-am făcut-o.
sad

:

| aveam14ani explică (pentru aveam14ani):

***. nu mi-a aparut emoticonul. '' sad ''

| Wukii a răspuns:

Prietenii adevărați te susțin în orice situație.
Prietenii adevărați nu au secrete față de tine.
Prietenii adevărații îți sunt alături mereu.
Prietenii adevărați de iubesc. (evident, duuh).
+ more

Întrebări similare