| LordBolton a întrebat:

*Selecteaza casuta "Gastronomie" si schimba pana la urma la T/A

Stirile T/A :

Stirile vor fi o data pe luna pentru ca nu se intampla nimic special aici si pentru ca imi e lene.

- Rectificatorul loveste din nou, azi au disparut 50 de femei, unde se afla ele acum nu se stie dar vom incerca sa aflam.

: - Proteste violente in mijlocul categoriei cocalarul ala (bine fie bulangiu) de Noob Saibot nu a postat povestea.

- Exceel primeste apeluri cu privat. Si cum postase el intrebarea e foarte logic *pentru ca atunci nu se logase de 3 zile*

-Turbox e viu.

- NixyTroy si Skyler se intrec ca sa il seduca pe Ashadow.

-Rezervele de cannab, pardon... de ingetata sunt putine asa ca trebuie sa ne mutam la polul nord.

Intrebarea zilei ce ai face daca ai putea sa te teleportezi si sa opresti timpul?

11 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Ce n-as face laughing
Aș sparge o banca
Aș fura un bugatti
As calatori prin lume dar aici nu o sa opresc timpul pentru ca vreau sa mai merg cu cineva

| suităr a răspuns:

My Gawd
1. aș merge in Shingashima și aș scoate ce-i in beciul lui Eren.Și l-aș fura pe Armin da' asta-i altă poveste
2.Aș fura răspunsurile de la teste, aș sparge bănci, și glume proaste.Și să țină vacanța mai mult laughing

| Seducatorul a răspuns:

Resping total acuzatia de rapire a 50 de femei! De fapt erau 53!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nixy the virgin or Sky, the hoe? Who won?, who's next? You decide!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai...cine e Skyler?
Se inmultesc pe zi ce trece.
Saracul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minicinosuleeeee...
Ce fac eu mă?
S-o crezi tu și tot neamu' tău...

Haoleu..iote la ăsta. mincinosu'

| LordBolton explică (pentru anonim_4396):

Trebuie sa stii cand sa minti : )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mariane, nu ai vrea să pot opri timpul şi mai ales să mă pot teletrasporta, nici nu ştii ce-mi trece mie prin cap...

| Lαrisα a răspuns:

Doar pentru ca iti schimbi nickname-ul mai des decat iti schimbi sosetele, nu inseamna ca nu te recunoastem, Marian! Oricum intri tu destul de rar pe T/A, mai bine postai povestea aia odata, ca ai promis ca o termini saptamana asta si pun pariu ca ai uitat. laughing

| styaos a răspuns:

Mai bine o pui săptămânal.