La 0:05, am crezut ca ma ataca o broasca, ca se pregatea sa-mi infiga limba in parul meu(caz in care ea ar fi la morga). Lasand asta la o parte, inteleg ca oameni au vise si trebuie sa si le inddeplineasca si ca oricine pe youtube e "erou", dar cand esti asa de penibila(sau penibil, ca sa nu se simta "dezavantajati" reprezentantii sexului masculin) ar trebui sa renunti. Sau ai putea sa-ti inregistrezi vocea, sa o modifici(asa cum fac "artistii" momentului care infara de buci si tate nnu mai au nimic), iar apoi iti modifici o poza(traiasca photoshop, cea mai eficienta operatie estetica), apoi iti pui cursorul pe Window Movie Maker, dai click(x 2), si gata un alt artist de doi lei s-a creat. Cam asta a ajuns muzica de azi. Toti vor sa fie Katy Perry si Akon sau gay-ul. Dar cati vor sa fie Alice Cooper? Sau ma rog sa zicem ca vocea ta e ca vocea ei, cati ar vrea sa fie Dennis Dunaway? Sau ma rog cati au auzit de el... Acum nici nu mai conteaza pentru ca oricum pitipoanca de la coltul blocului care fumeaza de rupe desi e doar in cclasa a VI-a te va intreba cu un aer mirat: Cum, Alice Cooper nu e fata?! si apoi va mai adauga De ce iti place tipul emo? Emo-i maica-ta! Ce vroiam sa zic(m-am cam departat de subiect) e ca oricum cam asa va fi generatia noastra, muzica, noastra, creierul nostru bombardat, si chiar imi pare rau. In orice caz rebuie sa-mi jur ca nu voi fi niciodata asa. Mai bine ucid pe cineva. In rest, remember, No Fap December...
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: