Cred ca urmeaza impreunatul( "masurisul laptelui") oilor si le-au scos la "tarcotit" si sa se laude cu ele!
Lasăă vine Pastele cu sEzonul Vinishorului*
Ar trebui sa te simti mandra...Sunt fanii tai!
Poate ai dreptate...dar când vezi că fanii mai depăşesc limita, nu prea te mai simţi mândră
Mulţumes mult pentru apreciere.
Dar oricum, nu m-am gândit nici o clipă să fac o modă din asta.
Am încercat atâtea metode de a schimba avatarul...degeaba.
Trebuia să fie câte un cioban fără oaie.
Chestia asta a fost amuzantă până într-un moment, dar deja intră în penibil, infectând categoria de...oi!
Deja am început să mă satur şi eu de ea.
Acum ştiu şi eu cum se simţea Groparul Vesel...
Pff... ai ajuns celebră și un model de urmat pentru mulți.
Ce celebră, crezi că mie îmi face aşa mare plăcere să văd cum toată lumea are oi la avatar...numai din vina mea, şi mai pun şi întrebări deapre "oile curcubeu"?
Au o oaie, nu un vibrator.
Înseamnă că au apreciat inițiativa ta și au simțit nevoia să te ia drept model.
Simplu.
Ai dreptate, dar s-a inventat raportatul...
Nu raportez, că nu mă face pe mine o oaie.
Nu-i mai bine să-i las să se scalde în prostia lor?
Sincer mă cam simt vinovată de chestia asta cu oile... Nimeni nu se gândea să-ţi "fure oaia" până nu am început eu. Dar eu mi-am pus o oaie Pikachu, nu o oaie de-a ta. Oricum aveam de gând să o schimb după o oră, era doar o glumă temporara, şi a fost amuzant la început, dar acum nu mai e când toată lumea o face. Sincer, regret că am pus acea întrebare cu "oaia curcubeu", mie nici măcar nu-mi plac oile sau curcubeele! Dar, na. Plictiseala...
Sincere scuze pentru începerea "trendului" "să-i furăm oile Verutzei"
Ba da
Nu te mai scuza, tu măcar nu eşti ca "restul"...
Tu ai făcut o glumă, restul' au exagerat.
Tu ţi-ai cerut scuze (fără să faci nimic), ei au început să jignească.
Asta am apreciat la tine şi la ceilalţi care şi-au cerut scuze.
Nu îţi face griji, va trece curând această "modă", nimeni nu te acuză pe tine, tu nu eşti vinovată de nimic.
Dacă zici tu...bine!
Sa nu o faci.Nimeni nu iti poate lua locul de "prima oaie".)))
Mersi Miruna!
Oaia seeeeeeexxxxxiiiiii.))))
Imi cer si eu scuze.Am luat si eu cateva oi curcubeu.Acum mi-am schimbat avatarul.Este doar o moda ca si intrebarea cu ani.Am pus-o si eu din plictiseala.
Nu-i nici o problemă, tu măcar n-ai exagerat cum au făcut alţii, prin întrebări şi răspunsuri.
Da,macar tu ai schimbat-o, unii nu au facut asa ceva.
Nu! Sezonul asta sunt la moda animalele mutant (de ex catelul care miauna) precum si oile curcubeu
Doar ele sunt la moda si nu cred ca este o moda de un sezon
Asta va tine mult
De la mine a început, şi iartă-mă dacă te-am supărat.
(adică m-au copiat mulţi)
O sa ajungem toti sa ne punem oi la avatar. Daca ar fi asa eu as fi o oaie in alb -negru.
Nu nu! Gaina e la moda...Dar eu mi-am luat cocos...Si vecina s-a logodit cu cocosul meu si nu stiu ce sa fac! Acum sare geamu si se duce la vecina si poate o sa fac pui cu picioare de om!
Julyly2089 întreabă: