Fiind un site cu useri cu o vârstă cuprinsă între 10-13/14 ani, la ei o să apară mini trolli.
Stii ca un site e naspa cand are o categorie "Haios"(Ce anost suna, nu se compara cu T/A), cu niste intrebari mai tampite ca la D/S("Deschide-ti geanta/ghiozdanul. Ce gasesti?" Un pinguin turbat mancand ficat de babuin, ce altceva? Am uitat sa specific ca am ras atat de mult incat mi-au iesit corzile vocale pe nas, nu de alta), si doar 5 utilizatori.
*hmph* Citez: "Tu pe unde te dai cu sania?" In pat, pe matreata...e distractiv xD
Haaaaaaa,ochi mei. unde e T/A-ul:-s:-sCe oribillll nu se poate, orice blog trebuie sa aiba un.loc.amuzant.T/A este cel mai potrivit.Ce groazniccccccc:-s
*majusculelematiiceprostie*
Ei au "Haios" nu Trivia/Amuzante
Dar tot "noi" TPU-isti ramanem cei mai buniAre un "haios" in loc de T|A De cand e creat site-ul? Cred ca sunt plagiatoooooriDar tot nu pot plagia ceva asa de unic ca TPU Imi apar patria!*TPU* *cu o torta in mana si o sulita in gura*
Mie tot TPU imi place mai mult.asa ca : Huoooo, Huligani, papagali si xeroxi colori!
Aici ai dreptate. Ăştia-s plagiatori, ce Doamne iartă-mă!
Tot TPU e mai bun.
Acum, cred că mă înşeală privirea, dar ei au plagiat mult, mai puţin categoria Trivia/Amuzante, care nu e acolo._.
In afara de cele spuse au si premii alese de utilizatori :"Editia a III-a a inceput!
Cautam premii! Ai o idee pentru un premiu? Ajuta-ne cu un sfat aici:
Ce premii vreti pentru editia a III-a?"
)
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: