LostInPark, clar!
Bă, te-aș nominaliza pe tine, cu tot cu stelele tale, praf, sau ce-o mai fi rămas din ele.
Aaa? Ce-i cu LostInPark? Știi care-i culmea ironiei? Să se fi pierdut în parc când s-o' dus să caute mărțișoare.
Te-ai angajat in a fi prima la toate intrebarile mele?
Apreciez... cata onoare pe tine!
Faza e ca-mi apare la notificari "Exilee a pus o noua intrebare". De-aia sunt prima.
Idem si in cazul tau. Apreciez. Hug la puterea 2015.
De ce 2015?
De Sheldon Cooper.
Nu te mai intreb niciodata nimic
Pentru ca asta e anul actual.Acum, ca m-0am straduit sa-ti spun ai obligatia sa-ti retragi initiativa.
Locurile 1 si 2 de la finalul clasamentului. Congratulations!
Banuiesc ca esti suficient de "siliconata" in zaharide incat sa raspunzi, nu?
Sa zicem...
Băi selenarule, dacă nu îți retragi cuvintele te pun să urlii în pisici până vei frigui niște vikingi mongolezi din koala!
Dar mă pot răzgândi dacă aș primi un mostru turbat care să umble dfesculț în cristale și care poate să crape unsoarea de pepene până aduce un rost necrofiliei de pe muște în plante. După ce voi mânui templul voi face ca margaretele să devină scaune de vârf de mină de creion ca să pot cuceri o biserică și să devin regele vulturilor ca să mușc din roșii până când verdele mă va despărți din păsările mucificate cu cabluri de sunete de gripă aviară.
Dar nu pot astepta pana in mai, my freund trebuie sa atacam inainte sa fie vacanta ca dupa o sa fie de 4 ori mai multi .
P.S :Sunt un tactician mai bun ca tine :p
Eu eu eu eu eu eu eue uw ue, stai mă ca nici nu mai stiu ce scriu. Deci, practic eu sunt cea potrivita, pentru ca, spre deosebire de altii, sunt si modesta si încrezătoare. Mai mult modesta. Si, practic, vietile voastre nu ar fi fost mai colorate daca nu apaream eu. ASA ca da locu' 1, ca sa nu se lase cu scandal.
Sincer, neutrino. Chiar dacă nu frecventează categoria asta, tot e cel mai ironic şi amuzant tip de pe TPU.
capitanul18 întreabă: