Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Ne cred prosti astea din partide, acuma nu se mai strang in haiti se duc in partice ciolan de stanga de dreapta si conservator de mijloc unde o fi zgarciu mai moale , e penibil dar vadca tine, e democratie , n-am cu cine vota
Ai vazut reclama de la PMP , cand o vad pe Udrea protagnista, acolo in fata si aia prin spate. Off doamne. Asa aud in oras masina aia care suna „Votati PMP).
Mie si mie sila, ma uit si vad numele si mecla prostului pe tat gardu basca si pe mijloace de transport. Numa hoti si curve, parca s-a mutat centura pe bulivard zici ca e de alea 3 la leu ...
Pe doamna Nuti ar trebui sa o voteze tati pensionarii na aproape toti ca e libera acuma ) n-are stampula , si cine stie care mai e tanar sin putere sa impinga la vagoane , nu ma mai mira ca fufa sa candideze la presedentie api iti dai seama un cizmar ( da a facut ceva ) un marinar care nea scufundat si o curva care ar urma sa ne... ) iti dai seama doamna Nuti mita biciclista )... api daca e sa voteze curvili pe Nuti asta iese presedinta n-am nimica cu o femeie chiar ne-ar trebui una la presedentie bine nu Naomi una ok in regula, as vota.
PMP
Lupta la ciolan, gramada.
De cand cu alegerile, sau eliberat provizoriu zdarde, dar cine stie ca unora care sau obisnuit cu ele is si multuiti isi mananca scarciu de pe ciolan si na doamne ajuta. Bafta la alegeri si spor la ciolan. E concurenta mare!
Ce pot sa va urez decat tot binele din lume chiar daca prin banii pe care ii aveti probabil vi lat cumparat deja. Nu dureaza mult si masoneria isi va pune oamenii la punct dar la timpul lor toate. In tara noastra frumoasa caci chiar e frumoasa doar e populata de cine nu trebuie, avem exact ce meritam poate bine poate rau depinde de tot omu ce intelege prin astea doua, no sa folosesc termeni academici expirati si fara sens tot aia inseamna. Cred ca sunt cu toti multumiti de cortina de fier numita democratie in care se scalda de ceva ani, voi nu intelege-ti ce inseamna cuvantul asta pentru toti e mai rau ca o raie, cine sa vada. Scaldandu-ma in banalitatea zilelor democratice ma intreb ce viitor mai are tara asta ma rog nu pot sa inteleg de ce va mai complicati sa cere-ti votul poporului si nu va numiti singuri parlamentari europarlamentari premieri ca oricum zarurile sunt aruncate. Nu va mai complicati ca oricum nimanui nu-i pasa de democratia facuta din praf cu nitelus scuipat. Cum am spus va doresc binele dar sa stiti ca marea de prostie in care traiesc unii nu toti cred., are legatura e ancorata in realitate si tare mie teama ca intr-o zi Omerta asta a nepasarii va fi sparta si de ce nu chiar unii luminati vor trage foloasele.
Sunt foarte multumit de ce ati facut ca ati luptat impotriva tiranului Basescu si chiar va sustin sunt curios pe cine veti pune in loc? Ce ve-ti face cu ce va trai omu. Chiar nu pot inteleg pe ce va bazati cand tecnologia actuala nu prea permite mare lucru, de unde? cand oficial 60 % din suprafata Romaniei a fost vanduta pe valuta strainilor, chiar is curios de inflatia lor nu spun cau schimbat hartii in Romania pe bani buni si ne-au secat de izvorul vietii pana la urma. Neoficial cine stie cat a fost vandut din Romania, ce sa zic viata buna o sa avem sigur vor veni americanii si ne vor salva, au salvat si pe altii. Chiar ma uitam ca daca ar putea America ar merge cu tancurile sa "elibereze" Ucraina imediat, au facut-o si la noi. Nici un caine nu-l ucizi in ziua de craciun unde mai pui ca a creonat viitorul Romaniei ca si al Germaniei dar altii au avut grija sa ajungem cum suntem din prostia altora chiar prin noi unii... Oare de ce am scris asta, nu stiu de prost cred asa ar spune unii sincer am facut-o din plictiseala. Sunt sigur ca ve-ti castiga alegerile cum spuneam asa popor is merita conducatorii de fapt ca toti altii. Sper ca si biserica va sustine din cate vad is mai vanduti ca Iuda si-au amanetat mai mult decat sufletul, amanetat fiind un cuvant ironic. Ma gandeam asa ca harducheala aia a neamului e un proiect bun chiar trebuia nu zic ca spitalele nu-s cum trebuie is dar dupa "chipul si asemanarea masoneriei " ciuma pentru unii si muma pentru ei. O sa fie bine pentru elita nu si ma doare cand vad cati prostani sustin chiar sinuciderea lor. Ce speranta sa ai, cine stie o veni unu care so gandi si la semeni. Sincer sunt multumit de salariul meu de 200 de Euro, si de cea mai mare crestere din Europa, o fi dar la salariul de 200 de euro na e adevarat ca asa e, e crestere. Imi pierd timpul scriind dar na, vad ca masoneria a pus gand rau oamenilor de rand prin scoaterea unei generatii slabe nu merge cu arma ne-am desteptat macar atata ca-ci cat de prost ai fi cand vezi moartea faci punte si cu dracu sa scapi. Is multumit de cirucurile ce au iesit, medici, procurori, avocati toti, asta se vrea. Nu ca is multumit de otrava zilnica din tot, voi chiar atat de destepti sunteti nu vedeti ce se intampla sunteti orbi! o sa va vina si voua randu la catva 99, 9 % deci exista speranta! capu sus.
O sa fie bine dar una este calea de urmat
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (13.59.20.51) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro