AlexC, bine zici! Bărbaţii sunt mai generoşi, dragii de ei. I-ar ceda femeii şi bronşita lor cronică, şi biletele necâştigătoare la loto, şi ratele la bancă, şi toate golurile nemarcate la fotbal...
Dar cu alea neimpartibile totuşi cum rămâne? Care mai sunt?
A, şi, nu mi-ai spus, stângul sau dreptul?
petruclaudiu78, hehe, las' că-l chemăm pe Ioandelasal de la "Legislaţie, Politic & Social" şi se rezolvă.
Dacă nu vine Mohamed la munte, vine muntele le Mohamed.
"Copiii nu sunt bunuri, dar uneori parintii divortati ii privesc ca pe niste bunuri comune impartibile".
Aici băteam şi eu.
Mmmm, Kronstadt, romanticule!
Când ne chemi la nuntă? Că de la mireasă am primit deja o invitaţie.
Chiar! Ce te faci cu o naşă blondă?
Måяlå, mulţam!
Răspuns, ceva?
Măcar zi, stângul sau dreptul? Sau nu eşti pretenţios?
Nu stiu ma, silicoanele ca silicoanele, dar la implantul de beri as fi dracul si nu as avea pretentia sa-mi dea vreo despagubire ci l-as f...e in sport pina i se topeste toata burta.
Daca vei avea vreodata îngerul acela de barbat/femeie alaturi de tine parca nu ti-ar mai trebui nici un divort! toata viata cu acea persoana pana la momentul crunt...in care zilele de fericire cu acea persoana pe care ai iubit-o se sfarsesc pentru ca moartea aia rea te desparte dar pana atunci... daca iubesti persoana,ii vei fi alaturi toata viata
vorbesc la modul general...ah persoana aia buna,iubitoare,frumoasa, inteligenta, atenta
Da, implantul de bere in burta e cea mai mare descoperire de la farduri incoace. Noi dam banii pe bere ca sa fiti voi mai frumoase.
Ce farduri? Ce silicoane? Dupa cateva pahare orice femeie e frumoasa.
Apropo cu datoriile cum se procedeaza? Barbatul e mai gentil (?!) si cred ca ii lasa "bunul" femeii.
Ti-am raportat intrebarea, pentru alegerea gresita a categoriei.
Incearca pe Legislatie, Politic & Social.
Succes!
P.S. Silicoanele nevestei sunt de obicei bunuri dobandite inainte de casatorie, deci nu sunt bunuri comune. Despre implantul de beri as putea sa spun ceva, dar ma abtin (poate unii mananca la ora asta).
Copiii nu sunt bunuri, dar uneori parintii divortati ii privesc ca pe niste bunuri comune impartibile (nu e T/A).
Blondo, da-le dracu' de silicoane Nu cred ca executorul judecatoresc va incerca sa le scoata chirurgical, pentru "imparteala".
Pe de alta parte... ce dracu' sa ia de la barbat? Ficatul distrus de bautura?
Bunuri comune "neimpartibile":
- mancarea ingurgitata de-a lungul convietuirii
- orgasmul obtinut in momentele de tavaleala de comun acord
- apa de la "ghiveta"
- starile de draci
- starile de bine
- starile confuze
- momentul in care s-au sarutat APASAT, in ziua in care au spus "Da!"
- bucuria celor din jur, in momentul mentionat mai sus
- etc.
Sincer, prefer femeia fara silicoane. O prefer "naturala" si "neprelucrata" artificial. Sunt satul de atatea fite si aere de vedeta, de bluze roz, machiaje stridente si buze care seamana cu camerele de aer ale unor tractoare. Poate sunt total lipsit de bun simt insa n-am nevoie de nimic material care sa-mi aduca aminte de cineva! Deci nu simt nevoia sa impart la acest capitol. Da, stiu, ma pot inscrie la categoria de magar nerecunoscator. N-o sa ma supar. Implantul de bere? Daca e prea mare e deja odios, in opinia mea.
Eu as alege ambii sanii si te contrazic copii pot ramane si in custodia tatalui, este posibil, dar dupa mine silicoanele sunt uneori o porcarie, dar si AlexC are dreptte sunt uni brabatii care daca nu pot lua custodia copilului iti cedeaza tie multe si aici nu ma refer la bilte sau rate intelegi, si faza cu bere AlexC te contrazic pe cei ca mine le trebuie mai mult de 5 pahare ca sa vada orice femeie frumoasa sau nici atunci desi am app 14 am eu daca ma imbat mi se face rau dar gandesc mereu limpede
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: