anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sint domnisoara draguta la frageda virsta de 30 de ani si am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu stiu ce sa fac.Am cunoscut un baiat, virgin si el dar un pic mai mare ca mine(65 ani)care vrea sa facem ceva inedit si anume sa ne dezvirginam reciporc.Intrebarea mea este daca trebuie sa dormim in paturi separate? Plizzz... Ajutooorrr...

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Slabut, slabut...
Nu trebuie sa dormiti in paturi separate, ci doar sa puneti o perna intre voilaughing

| hominid dreak a răspuns:

Da, se poate face treaba si de la distanta, din paturi separate, daCA CAvalerul isi pune o extensie de vreo doi metri prin care domnisoara sa sufle.

| death a răspuns:

Da' araci ai? Că altfel nu ia viermele ăla mort poziţia de drepţi... În condiţiile astea, e musai să dormiţi în paturi separate, ca să nu îţi intre în fund aşchii de la aracii lui. Succesuri şi să ne spui cum a fost.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebari de genul asta se pun in codru sau cinp, poate iti raspunde vreun hrciog sau ceva asemanator

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,
tu esti moni? Care? Columbeanu
A nu ca spui ca ai 30 de ani. Ea e un pic mai tanara.

| tarziu a răspuns:

Da, trebuie sa dormiti in paturi separate impreuna!
Un sfat practic: nu il lasa pe el deasupra, poate moare si el cu tot cu "instalatie" si ramai prinsa!

| ChibiRose a răspuns:

rolling on the floorPreferabil 2paturi distanta doar daca o are mare si-o baga pesub pat, sau nu's sanse!

| Barajag a răspuns:

Puteti dormi in paturi suprapuselaughingDomnisoara deasupra, in caz ca are nevoie de ceva e mai tinerica si imediat ajunge la destinatielaughing

| emy_8408 a răspuns:

Mare e gradina lui Dumnezeu, cred ca am sa spun acest lucru la nesfarsit.
Ar fi ceva de genu " Ufuf m-a sarutat, oare am ramas gravida."
Doamne, femeie ai 30 de ani unde ai trait pana acum?
laughing

| pisoias a răspuns:

Daca se poate si in camere separate si apelati la un medium poate va ajita el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pisoias cu cine ai invatat limba romana? Cumva cu femeia de servici?

| esmeralda_1816 a răspuns:

Oau ce tare.scuze dar cred ca glumesti? Nu?

| Didy a răspuns:

Daca asta e gluma eu sunt Peste! tonguetonguetongue

| moni_7151 a răspuns:

Cum a ramas virgin la 65 de ani? :O Sigur e barbat? laughing

| ItzRivenGod a răspuns:

Tu 30 el 65 wtf?

| andrutski a răspuns:

Bună asta! laughing
Pai daca sunteti amandoi asa de tinerei puteti sa incercati si in camere diferita ca doar sunteti in forma. Vezi sa nu iti intre prea tare prin perete ca o sa te doarawinking
Bafta la dezvirginat! laughing

| andrutski a răspuns:

Camere diferite*

| AlexandraR a răspuns:

rolling on the floor TU GLUMESTI? "dezvirginare reciproca" presupune doua persoane, un tren si un tunel, daca dormiti in paturi separate, tu crezi ca trenul va intra in tunel + ca la 65 de ani, trenul nu are mai mult de un vagon.