Am invatat de la geografie ca nordul se afla dupa cum cresc muschii pe copaci sau ma uit pe cer la stele si caut steaua polara asa gasesc cel mai apropiat oras sudic sudul fiind exact in directia opusa nordului si caut cea mai apropiata localitate unde se vinde telefon cumpar unul si ii sun sa-i zic ca intirzii putin din cauza ca m-am ratacit.
Ma intorc inapoi pe unde am venit si imi gasesc telefonul, apoi ii sun sa ii intreb pe unde sunt!
Taxiu, e cel mai sigur sau apelez la fani care stiu absolut orice miscare de-a lor.
Ii sun si le spun pe unde sunt, si daca nu ma gasesc incep sa cant ceva de Brenciu
Merg la un prieten si ii cer telefonul ca sa-i pot anunta pe cei doi de faptul ca nu gasesc drumul si daca pot veni ei sa ma ia cu masina.
Avand in vedere ca mi-am pierdut telefonul, ultima mea problema ar fi cum ajung la ei.
Întreb pe cineva unde este noua casă a lui Smiley și Bartoș, sau merg înainte până dau de cel mai arătos bloc, cel în care stau ei!
Cum adica cum ajung? Simplu intreb lumea unde il gasesc pe mos craciun ) corectie pe cei doi mosi craciun de la Cosmote
Atata timp cat stiu adresa se gaseste un om pe care sa-l intreb pe unde sa o iau, sau daca nu urmaresc Steaua Poalara pana ajung la ei.
Nu imi pierd telefonul Dar daca il pierd intreb pe cineva fac cumva si tot ajung
Frate ce noroc ca m-am intalnit cu dezbracatu, asta ma duce nebunu direct la ei.