Multe imagini de Craciun, cu magia sarbatorilor, un pom de Craciun impodobit, globulete peste tot, si si mai multi fani!
Toate melodiile lui, poze cu el si Pavel Partos, imagini de Craciun cu magia sarbatorilor ETC
Toţi fanii s-au speriat şi au fugit cât au văzut cu ochii de mine..deci va găsi linişte.
Check in pe la bucatarie, malluri, toalete. poze din 2 in 2 minute, diferite texte filozofice )))))
Multe comentarii cu injuraturi de la fani probabil. Nu dau mai multe amanunte.
ACtivitatea publica a acestuia si un anunt prin care as spune ca postez eu timp de o saptamna.
Va gasi urari de sarbatori frumoase de la fani si multe evenimente frumoase organizate de norocosul care va avea grija de pagina lui ( specific, ca nu sunt mare fana Pavel Bartos, dar imi place stilul lui de a prezenta la televiziune si de a face lumea fericita ).
Cand se intoarce va simti miros de cozonaci de la bunica, va gasi multe cadouri de Craciun si se va alege cu multa multa dragoste din partea fanilor!
Pisoi, catei, floricele, mosi craciuni, reni, bebeloi de toate! Si multa muzica buna!
Nu stiu.depinde ce intrebari as primi.
daca as fi jicnite cred ca ar gasi o gramada de injuraturi dar depinde de ce mi se spune.eu tratez cum sunt tratata
As arata ca "oficial imi merge bine" chiar daca "am bani de dat, am datorii la stat".