Eu am dat mesaje tuturor prietenilor lui cum ca as fi nepoata lui si sa-mi dea cerere de prietenie
Multe conversatii cu fete povestindu-le cat de cool e pretenul lui, Cosmin
Toate melodiile lui, poze cu el si Pavel Partos, imagini de Craciun cu magia sarbatorilor
Multe imagini de Craciun, cu magia sarbatorilor, un pom de Craciun impodobit, globulete peste tot, si si mai multi fani!
Foarte multe poze cu mine si cu sarbatorile ce urmeaza si foarte multa feicire din partea mea...
Citate despre bunatate si omenie.Precum doua melodii:acasa si e soare si pe strada ta, postata zilnic.
Ohooohoa....parola furată, ma sau drept el, o grămadă de like-uri, poze, melodii, totul va fi încărcat...
Nu cred ca o sa mai gaseasca vreo fata pe acolo.Le scot la intalnire in locul lui )
Pai in primul rand cred ca vreo 200 de prieteni in plus, o gramada de imagini cu el si cu spiritul Craciunului pe wall si o conversatie cu Pavel Bartos
Sunt o persoana serioasa, deci n-ar gasi nicio supriza neplacuta dupa ce s-ar intoarce.
Gaseste sute de fane sau chiar mai multe, care il asalteaza, deoarece as posta numai statusuri si piese triste care sa dea de inteles ca e singur si sufera! O sa innebuneasca!)